Libnet.ro
UNICEF

14:30

LIVE Simona Halep in primul tur la Australian Open (Luni, 2:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep in primul tur la Australian Open (Luni, 2:00)

Simona Halep, a 3-a favorita la Australian Open, debuteaza in primul turneu de Mare Slem al anului live text pe Onlinesport. ro duminica noapte spre luni de la ora Romaniei 2:00. continuă pe Online Sport

Mats Wilander: Simona Halep poate castiga Australian Open

Cu sapte titluri de Grand Slam cucerite in cariera, Mats Wilander este unul din cei mai cunoscuti analisti din tenis. Suedezul a vorbit, la Eurosport, despre Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Simona Halep poate fi periculoasa si cred ca ar putea castiga cu usurinta primul ei turneu de Grand Slam, a precizat suedezul.

Simona Halep, pregatita pentru Australian Open: Sunt aproape recuperata complet

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambata, ca abia asteapta sa inceapa turneul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, subliniind ca nu simte nicio presiune si ca este recuperata complet.

LIVE Simona Halep si-a aflat prima adversara si tabloul de la Australian Open

Urmariti live text in aceasta pagina tragerea la sorti a meciurilor de simplu de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Simona Halep este cap de serie numarul 3 in concursul feminin si va cunoaste adversara din primul tur, dar si posibilele adversare din fazele urmatoare in functie de pozitionarea pe tabloul de 128 de pozitii.

Australian Open: Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Irina-Camelia Begu, locul 39 WTA, va juca impotriva germancei Angelique Kerber, numarul 9 mondial si a noua favorita.

Adversara Simonei Halep in primul tur la Australian Open, finalista la Bucuresti in 2014

Simona Halep, locul 3 WTA si al treilea cap de serie al competitiei, va juca, in primul tur al Astralian Open, impotriva italiencei Karin Knapp, numarul 51 mondial. Pe tabloul principal competitiei se mai afla inca patru jucatoare din Romania.

Simona Halep si-a aflat prima adversara si tabloul de la Australian Open

Onlinesport a transmis live text in aceasta pagina tragerea la sorti a meciurilor de simplu de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Simona Halep este cap de serie numarul 3 in concursul feminin si nu va avea deloc un prim tur usor impotriva unei jucatoare de la jumatatea topului 100 mondial. Halep se afla pe aceeasi parte de tablou cu Maria Sharapova, pe care o poate intalni cel mai devreme in semifinale, dar si cu Ana Ivanovic, impotriva careia ar putea disputa sfert de finala. De asemenea, organizatorii au tinut sa anunteca Halep este refacuta dupa problemele la stomac si ca va intra fara probleme in competitie.

Simona Halep vs. Karin Knapp: duminica noapte in primul tur de la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp 51 WTA) in primul tur la Australian Open in noaptea de duminica spre luni, de la ora 02. 00, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al.

Adversari dificili pentru romance, in primul tur la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la.

TENIS: La ce ora va fi meciul dintre Simona Halep si Karin Knapp

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp 51 WTA) in primul tur la Australian Open in noaptea de duminica spre luni, de la ora 02. 00, informeaza Mediafax.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2209 seconds )