Libnet.ro
UNICEF

15:00

Simona Halep, pregatita pentru Australian Open: Sunt aproape recuperata complet

Antena3 Antena3,
Simona Halep, pregatita pentru Australian Open: Sunt aproape recuperata complet

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambata, ca abia asteapta sa inceapa turneul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, subliniind ca nu simte nicio presiune si ca este recuperata complet. continuă pe Antena3

Mats Wilander: Simona Halep poate castiga Australian Open

Cu sapte titluri de Grand Slam cucerite in cariera, Mats Wilander este unul din cei mai cunoscuti analisti din tenis. Suedezul a vorbit, la Eurosport, despre Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Simona Halep poate fi periculoasa si cred ca ar putea castiga cu usurinta primul ei turneu de Grand Slam, a precizat suedezul.

Simona Halep, interviul oficial inainte de Australian Open: Sunt pregatita

Simona Halep a aparut sambata intr-un interviu pe site-ul oficial de la Australian Open. Iata declaratiile sale.

LIVE Simona Halep in primul tur la Australian Open (Luni, 2:00)

Simona Halep, a 3-a favorita la Australian Open, debuteaza in primul turneu de Mare Slem al anului live text pe Onlinesport. ro duminica noapte spre luni de la ora Romaniei 2:00.

Simona Halep debuteaza luni la Australian Open: Tinta mea este sa merg din nou in Singapore

Simona Halep va debuta luni dimineata, la ora doua, ora Romaniei, la Australian Open. Halep o va intalni in primul tur al competitiei pe Karin Knapp, locul 51 WTA. Meciul se va disputa pe arena centrala, Rod.

Simona Halep, a treia favorita la Australian Open. Capii de serie si premiile record din 2015

Simona Halep, numarul 3 WTA, debuteaza, saptamana viitoare, la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, acolo unde va fi a doua favorita a competitiei. Editia 2015 vine cu premii record de 40 milioane dolari australieni.

Simona Halep: Sper sa ma fac bine la timp

Simona Halep a declarat miercuri seara ca inca trage cu deranjamentele stomacale capatate in China, insa spera sa fie gata pentru Australian Open, desi la Sydney a abandonat fara sa joace o minge.

Adversara Simonei Halep in primul tur la Australian Open, finalista la Bucuresti in 2014

Simona Halep, locul 3 WTA si al treilea cap de serie al competitiei, va juca, in primul tur al Astralian Open, impotriva italiencei Karin Knapp, numarul 51 mondial. Pe tabloul principal competitiei se mai afla inca patru jucatoare din Romania.

Australian Open 2015: aparitie surprinzatoare a Serenei Williams. Americanca face reclame la sutiene si campanii umanitare cu Messi

Serena Williams se pregateste pentru Australian Open. Ea a venit la antrenamente cu o bluza vargata, care a atras destule comentarii. Liderul mondial e protagonista unei reclame la sutien, dar si a unei campanii umanitare, alaturi de Lionel Messi.

Simona Halep si-a aflat prima adversara si tabloul de la Australian Open

Onlinesport a transmis live text in aceasta pagina tragerea la sorti a meciurilor de simplu de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Simona Halep este cap de serie numarul 3 in concursul feminin si nu va avea deloc un prim tur usor impotriva unei jucatoare de la jumatatea topului 100 mondial. Halep se afla pe aceeasi parte de tablou cu Maria Sharapova, pe care o poate intalni cel mai devreme in semifinale, dar si cu Ana Ivanovic, impotriva careia ar putea disputa sfert de finala. De asemenea, organizatorii au tinut sa anunteca Halep este refacuta dupa problemele la stomac si ca va intra fara probleme in competitie.

CALCULE Simona Halep la Australian Open. Tinteste locul 1

Simona Halep incepe de luni la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Ea intra pe locul 3 mondial, insa dupa Melbourne poate ajunge maxim pe 1 sau minim pe 5. Totul se joaca.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )