Libnet.ro
UNICEF

13:30

Simona Halep, interviul oficial inainte de Australian Open: Sunt pregatita

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, interviul oficial inainte de Australian Open: Sunt pregatita

Simona Halep a aparut sambata intr-un interviu pe site-ul oficial de la Australian Open. Iata declaratiile sale. continuă pe Online Sport

Simona Halep debuteaza luni la Australian Open: Tinta mea este sa merg din nou in Singapore

Simona Halep va debuta luni dimineata, la ora doua, ora Romaniei, la Australian Open. Halep o va intalni in primul tur al competitiei pe Karin Knapp, locul 51 WTA. Meciul se va disputa pe arena centrala, Rod.

Simona Halep, pregatita pentru Australian Open: Sunt aproape recuperata complet

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambata, ca abia asteapta sa inceapa turneul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, subliniind ca nu simte nicio presiune si ca este recuperata complet.

Simona Halep este a treia favorita la castigarea Australian Open

Halep, locul 3 mondial, este a treia favorita la castigarea primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care debuteaza luni, 19 ianuarie, la Melbourne.

Australian Open 2015. INTERVIU Simona Halep, despre realizari, accidentari si obiective pentru anul acesta

Simona Halep va reveni la Australian Open 2015 dupa un episod controversat, provocat de faptul ca si-a anuntat retragerea la competitia precedenta, Sydney, cu putin timp inainte de disputarea meciului sau de debut.

Simona Halep: Nu ma gandesc ca trebuie sa castig Australian Open. Nu vreau sa pun presiune pe mine

Simona Halep a sustinut prima conferinta de presa la Melbourne, acolo unde va debuta pe 19 ianuarie Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Zambitoare si relaxata, Simona a vorbit despre ce asteptari are de la prima competitie importanta din noul sezon. Nu ma gandesc ca trebuie sa castig AO. Nu vreau sa pun presiun pe mine. Cu Victor Ionita ma inteleg foarte bine, a precizat Halep, favorita numarul trei al turneului care se va desfasura in complexul Melbourne Park.

Simona Halep: Abia astept sa joc la Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambata, ca abia asteapta sa inceapa turneul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, subliniind ca nu simte nicio presiune si ca este recuperata complet dupa problemele de sanatate care au constrans-o.

Lovitura grea pentru Serena Williams inainte de Australian Open

Serena Williams a anuntat sambata ca echipa sa pe care o are la Australian Open sufera din cauza unei absente de marca.

Simona Halep vs. Karin Knapp: duminica noapte in primul tur de la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp 51 WTA) in primul tur la Australian Open in noaptea de duminica spre luni, de la ora 02. 00, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al.

Australian Open: Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Irina-Camelia Begu, locul 39 WTA, va juca impotriva germancei Angelique Kerber, numarul 9 mondial si a noua favorita.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )