Libnet.ro
UNICEF

15:30

Lovitura grea pentru Serena Williams inainte de Australian Open

Online Sport Online Sport,
Lovitura grea pentru Serena Williams inainte de Australian Open

Serena Williams a anuntat sambata ca echipa sa pe care o are la Australian Open sufera din cauza unei absente de marca. continuă pe Online Sport

Simona Halep, interviul oficial inainte de Australian Open: Sunt pregatita

Simona Halep a aparut sambata intr-un interviu pe site-ul oficial de la Australian Open. Iata declaratiile sale.

Adversari dificili pentru romance, in primul tur la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la.

Australian Open 2015: aparitie surprinzatoare a Serenei Williams. Americanca face reclame la sutiene si campanii umanitare cu Messi

Serena Williams se pregateste pentru Australian Open. Ea a venit la antrenamente cu o bluza vargata, care a atras destule comentarii. Liderul mondial e protagonista unei reclame la sutien, dar si a unei campanii umanitare, alaturi de Lionel Messi.

Australian Open 2015. INTERVIU Simona Halep, despre realizari, accidentari si obiective pentru anul acesta

Simona Halep va reveni la Australian Open 2015 dupa un episod controversat, provocat de faptul ca si-a anuntat retragerea la competitia precedenta, Sydney, cu putin timp inainte de disputarea meciului sau de debut.

Marius Copil la un pas de calificarea pe tabloul principal la Australian Open

Jucatorul Marius Copil s-a calificat, joi dimineata in Romania, in turul al 3-lea al calificarilor pentru accederea pe tabloul principal de simplu de la Australian Open.

Marius Copil ajunge in turul trei al calificarilor de la Australian Open

Jucatorul Marius Copil s-a calificat, joi dimineata in Romania, in turul al 3-lea al calificarilor pentru accederea pe tabloul principal de simplu de la Australian Open.

LIVE Simona Halep in primul tur la Australian Open (Luni, 2:00)

Simona Halep, a 3-a favorita la Australian Open, debuteaza in primul turneu de Mare Slem al anului live text pe Onlinesport. ro duminica noapte spre luni de la ora Romaniei 2:00.

CALCULE Simona Halep la Australian Open. Tinteste locul 1

Simona Halep incepe de luni la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Ea intra pe locul 3 mondial, insa dupa Melbourne poate ajunge maxim pe 1 sau minim pe 5. Totul se joaca.

Australian Open 2015: Cine e Knapp, prima adversara a lui Halep. Anul trecut a fost la un pas sa o elimine pe Sarapova

Karin Knapp, locul 51 WTA, este adversara Simona Halep in primul tur la Australian Open. Italianca n-are prea mari reusite in CV pana la 27 de ani, dar e in ascensiune. Iar anul trecut, la Australian Open, i-a pus probleme uriase Mariei Sarapova.

Cum arata partea de tablou a Simonei Halep la Australian Open

Va prezentem mai jos sfertul de tablou in care se afla pozitionata Simona Halep la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Daca se respecta calculele hartiei in sferturi Halep ar urma sa o infrunte pa Ana Ivanovic din Serbia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )