Libnet.ro
UNICEF

14:30

Simona Halep: Am fost nervoasa inainte de meci

Online Sport Online Sport,
Simona Halep: Am fost nervoasa inainte de meci

Simona Halep a declarat dupa victoria obtinuta in primul tur la Australian Open ca inaintea partidei cu Karin Knapp a fost nervoasa si ca partida in sine a fost una dificila in pofida victoriei in doua seturi. continuă pe Online Sport

Simona Halep, interviul oficial inainte de Australian Open: Sunt pregatita

Simona Halep a aparut sambata intr-un interviu pe site-ul oficial de la Australian Open. Iata declaratiile sale.

Simona Halep: Abia astept sa joc la Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambata, ca abia asteapta sa inceapa turneul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, subliniind ca nu simte nicio presiune si ca este recuperata complet dupa problemele de sanatate care au constrans-o.

Simona Halep, pregatita pentru Australian Open: Sunt aproape recuperata complet

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambata, ca abia asteapta sa inceapa turneul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, subliniind ca nu simte nicio presiune si ca este recuperata complet.

Australian Open 2015. Simona Halep s-a calificat in turul doi dupa o victorie usoara

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva italiana Karin Knapp, locul 50 WTA, in mansa intai a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Simona Halep, dupa victoria cu Knapp: Am fost putin nervoasa la inceput

Cap de serie numarul trei, Simona Halep a castigat partida cu Karin Knapp, scor 6-3, 6-2, din turul intai de la Australian Open. A fost greu, am fost putin nervoasa la inceput, a precizat Halep la finalul partidei cu numarul 51 WTA.

Australian Open 2015. Simona Halep, dupa calificarea in turul 2: A fost greu, la inceput am fost putin nervoasa!

Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul 2 la Australian Open, dupa ce a invins-o in pe Karin Knapp, in doua set-uri, scor 6-3, 6-2. Chiar daca a fost o victorie facila, romanca s-a confruntat cu cateva probleme la debutul in primul turneul de Grand Slam al anului.

Suporteri inediti pentru Simona Halep la Australian Open

Simona Halep a fost sustinuta in mod organizat de mai multi suporteri australieni, la primul sau meci de la Melbourne. Acestia au venit din suburbia orasului Melbourne, numita Melton South, si au afisat mai multe mesaje pe care scria numele jucatoarei noastra alaturi de cartierul australian din care provin fanii.

GAME cu GAME Simona Halep, primul meci la Australian Open

Simona Halep a jucatluni dimineata, de la ora 2:00, partida din primul tur de la Australian Open, contra jucatoarei Karin Knapp.

LIVE Simona Halep, primul meci la Australian Open (luni dimineata, ora 2:00)

Simona Halep joaca luni dimineata, de la ora 2:00, partida din primul tur de la Australian Open, contra jucatoarei Karin Knapp.

Australian Open 2015: S-a stabilit ora de incepere a primului meci disputat de Simona Halep. Cand vor juca romancele

Simona Halep 3 WTA) va debuta la Australian Open 2015 duminica noapte spre luni, impotriva italiencei Karin Knapp 51 WTA). Meciul se va disputa pe terenul central de la Melbourne, Rod Laver Arena, incepand cu ora 02. 00 a Romaniei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )