Libnet.ro
UNICEF

16:00

Suporteri inediti pentru Simona Halep la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Suporteri inediti pentru Simona Halep la Australian Open

Simona Halep a fost sustinuta in mod organizat de mai multi suporteri australieni, la primul sau meci de la Melbourne. Acestia au venit din suburbia orasului Melbourne, numita Melton South, si au afisat mai multe mesaje pe care scria numele jucatoarei noastra alaturi de cartierul australian din care provin fanii. continuă pe Online Sport

Victorie la debutul Australian Open pentru Simona Halep. A invins-o in doua seturi pe Knapp

Simona Halep a inceput cu dreptul primul turneu de Mare Slem al anului. in primul meci de la Australian Open, Simona invins in doua seturi, scor 6-3, 6-2. Zilele de inactivitate impuse din cauza.

CALCULE Simona Halep la Australian Open. Tinteste locul 1

Simona Halep incepe de luni la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Ea intra pe locul 3 mondial, insa dupa Melbourne poate ajunge maxim pe 1 sau minim pe 5. Totul se joaca.

AFP: Simona Halep, una din principalele adversare ale Serenei Williams la Australian Open

Simona Halep va fi una dintre cele mai serioase adversare ale Serenei Williams in lupta pentru titlu la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care incepe luni si la care sportiva americana este mare favorita, se arata intr-un material al.

Cum arata partea de tablou a Simonei Halep la Australian Open

Va prezentem mai jos sfertul de tablou in care se afla pozitionata Simona Halep la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Daca se respecta calculele hartiei in sferturi Halep ar urma sa o infrunte pa Ana Ivanovic din Serbia.

AFP: Halep, rivala serioasa a Serenei Williams la Australian Open

Simona Halep va fi una dintre cele mai serioase adversare ale Serenei Williams in lupta pentru titlu la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care incepe luni si la care sportiva americana este mare favorita, se arata intr-un material al agentiei France Presse.

Australian Open 2015. Simona Halep, dupa calificarea in turul 2: A fost greu, la inceput am fost putin nervoasa!

Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul 2 la Australian Open, dupa ce a invins-o in pe Karin Knapp, in doua set-uri, scor 6-3, 6-2. Chiar daca a fost o victorie facila, romanca s-a confruntat cu cateva probleme la debutul in primul turneul de Grand Slam al anului.

FOTO Simona Halep si-a schimbat echipamentul pentru Australian Open

Daca pana acum la ultimele turnee importante n. r. - Singapore, Shenzen) Simona Halep ne-a obisnuit cu echipamentul complet negru pus la dispozitie de Adidas, pentru Australian Open jucatoarea noastra a ales sa revina la culoarea care i-a purtat noroc la Roland Garros 2014, cand a jucat finala impotriva Mariei Sharapova.

Simona Halep si-a aflat prima adversara si tabloul de la Australian Open

Onlinesport a transmis live text in aceasta pagina tragerea la sorti a meciurilor de simplu de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Simona Halep este cap de serie numarul 3 in concursul feminin si nu va avea deloc un prim tur usor impotriva unei jucatoare de la jumatatea topului 100 mondial. Halep se afla pe aceeasi parte de tablou cu Maria Sharapova, pe care o poate intalni cel mai devreme in semifinale, dar si cu Ana Ivanovic, impotriva careia ar putea disputa sfert de finala. De asemenea, organizatorii au tinut sa anunteca Halep este refacuta dupa problemele la stomac si ca va intra fara probleme in competitie.

Simona Halep: Am fost nervoasa inainte de meci

Simona Halep a declarat dupa victoria obtinuta in primul tur la Australian Open ca inaintea partidei cu Karin Knapp a fost nervoasa si ca partida in sine a fost una dificila in pofida victoriei in doua seturi.

VIDEO Simona Halep, victorie in primul tur la Australian Open

Iata imagini din meciul jucat luni dimineata de Simona Halep in primul tur la Australian Open.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )