Libnet.ro
UNICEF

18:00

Australian Open (m): Rafael Nadal, Andy Murray si Grigor Dimitrov, in turul doi fara emotii

Hotnews Hotnews,
 Australian Open (m): Rafael Nadal, Andy Murray si Grigor Dimitrov, in turul doi fara emotii

Rafael Nadal cap de serie numarul trei) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de la Australian Open, ibericul invingandu-l in trei seturi, scor 6-3, 6-2, 6-2, pe Mikhail Youzhny. Mai departe fara emotii au mers si Andy Murray favorit sase) si Grigor Dimitrov favorit zece). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din competitia masculina. continuă pe Hotnews

Federer, Nadal si Murray pe aceeasi jumatate de tablou la Australian Open

Conform tragerii la sorti a tabloului principal de simplu de la Australian Open, jucatorii Roger Federer, Rafael Nadal si Andy Murray au fost repartizati pe aceeasi jumatate a tintarului de concurs.

Australian Open 2015: Programul meciurilor din primul tur pentru primii 10 favoriti, la masculin si feminin

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, o va intalni in primul tur de la Australian Open pe Karin Knapp, din Italia, locul 51 WTA. Spaniolul Rafael Nadal, locul 3 la masculin, are parte de un adversar dificil, tot in primul tur.

UPDATE Australian Open: Cutremur pe partea Simonei Halep

Jumatatea de tabloul de la Australian Open a Simonei Halep a suferit luni dimineata un cutremur major. Patru nume importante au fost eliminate.

Australian Open: Cutremur pe partea Simonei Halep

Jumatatea de tabloul de la Australian Open a Simonei Halep a suferit luni dimineata un cutremur major. Trei nume importante au fost eliminate.

Sorana Cirstea pleaca repede de la Australian Open

Ajunsa la limita primelor 100 de pozitii in clasamentul mondial, Sorana Cirstea a parasit rapid turneul de la Australian Open fiind invinsa in doua seturi de o jucatoare venita din calificari.

FOTO Simona Halep si-a schimbat echipamentul pentru Australian Open

Daca pana acum la ultimele turnee importante n. r. - Singapore, Shenzen) Simona Halep ne-a obisnuit cu echipamentul complet negru pus la dispozitie de Adidas, pentru Australian Open jucatoarea noastra a ales sa revina la culoarea care i-a purtat noroc la Roland Garros 2014, cand a jucat finala impotriva Mariei Sharapova.

Irina Begu o elimina pe a noua favorita de la Australian Open

Irina Begu a trecut luni dimineata in primul tur de la Australian Open de favorita a noua a competitiei, Angelique Kerber.

VIDEO Simona Halep, victorie in primul tur la Australian Open

Iata imagini din meciul jucat luni dimineata de Simona Halep in primul tur la Australian Open.

Simona Halep in turul doi la Australian Open

Simona Halep a debutat cu o victorie in doua seturi, scor 6-3, 6-2, in fata italiencei Karin Knapp, luni dimineata, la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

GAME cu GAME Simona Halep, primul meci la Australian Open

Simona Halep a jucatluni dimineata, de la ora 2:00, partida din primul tur de la Australian Open, contra jucatoarei Karin Knapp.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )