Libnet.ro
UNICEF

12:30

Live Text Halep - Knapp, turul 1 Australian Open, de la ora 02.00. Live Score Dulgheru

România Liberă România Liberă,
Live Text Halep - Knapp, turul 1 Australian Open, de la ora 02.00. Live Score Dulgheru

Simona Halep, cap de serie numarul 3, deschide editia 2015 a turneului Australian Open, cu partida pe care o va disputa, luni, de la ora 02. 00 ora Romaniei), impotriva italiencei Karin Knapp. De la aceeasi ora evolueaza si Alexandra Dulgheru. continuă pe România Liberă

LIVE Simona Halep, primul meci la Australian Open (luni dimineata, ora 2:00)

Simona Halep joaca luni dimineata, de la ora 2:00, partida din primul tur de la Australian Open, contra jucatoarei Karin Knapp.

Simona Halep debuteaza luni la Australian Open: Tinta mea este sa merg din nou in Singapore

Simona Halep va debuta luni dimineata, la ora doua, ora Romaniei, la Australian Open. Halep o va intalni in primul tur al competitiei pe Karin Knapp, locul 51 WTA. Meciul se va disputa pe arena centrala, Rod.

Australian Open: Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Irina-Camelia Begu, locul 39 WTA, va juca impotriva germancei Angelique Kerber, numarul 9 mondial si a noua favorita.

Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al.

Simona Halep, interviul oficial inainte de Australian Open: Sunt pregatita

Simona Halep a aparut sambata intr-un interviu pe site-ul oficial de la Australian Open. Iata declaratiile sale.

Simona Halep: Nu ma gandesc ca trebuie sa castig Australian Open. Nu vreau sa pun presiune pe mine

Simona Halep a sustinut prima conferinta de presa la Melbourne, acolo unde va debuta pe 19 ianuarie Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Zambitoare si relaxata, Simona a vorbit despre ce asteptari are de la prima competitie importanta din noul sezon. Nu ma gandesc ca trebuie sa castig AO. Nu vreau sa pun presiun pe mine. Cu Victor Ionita ma inteleg foarte bine, a precizat Halep, favorita numarul trei al turneului care se va desfasura in complexul Melbourne Park.

Australian Open 2015. INTERVIU Simona Halep, despre realizari, accidentari si obiective pentru anul acesta

Simona Halep va reveni la Australian Open 2015 dupa un episod controversat, provocat de faptul ca si-a anuntat retragerea la competitia precedenta, Sydney, cu putin timp inainte de disputarea meciului sau de debut.

Simona Halep: Abia astept sa joc la Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambata, ca abia asteapta sa inceapa turneul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, subliniind ca nu simte nicio presiune si ca este recuperata complet dupa problemele de sanatate care au constrans-o.

Australian Open 2015: Simona Halep o va intalni pe Karin Knapp in primul tur! Posibil duel cu o romanca in turul doi, se poate intalni cu Sarapova in semifinale

In primul tur al Australian Open 2015, Simona Halep va juca impotriva lui Karin Knapp, tenismena italianca aflata pe locul 51 in clasamentul WTA.

Australian Open 2015: Simona Halep o va intalni pe Karin Knapp in primul tur! Posibil duel cu o romanca in turul doi

In primul tur al Australian Open 2015, Simona Halep va juca impotriva lui Karin Knapp, tenismena italianca aflata pe locul 51 in clasamentul WTA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )