Libnet.ro
UNICEF

16:00

Rafael Nadal, in turul 3 al Australian Open dupa un meci de cinci seturi si peste patru ore de joc

B1 B1,
Rafael Nadal, in turul 3 al Australian Open dupa un meci de cinci seturi si peste patru ore de joc

Jucatorul spaniol Rafael Nadal, locul 3 ATP, s-a calificat, miercuri, in turul trei al Australian Open, dupa ce l-a invins, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-7 2), 6-3, 7-5, pe americanul Tim Smyczek, locul 112. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Australian Open, dupa ce a trecut de Knapp. Primele reactii si urmatoarea adversara

Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, dupa ce a trecut de Karin Knapp, cu scorul de 6-3, 6-2.

Live Text Halep - Knapp, turul 1 Australian Open, de la ora 02.00. Live Score Dulgheru

Simona Halep, cap de serie numarul 3, deschide editia 2015 a turneului Australian Open, cu partida pe care o va disputa, luni, de la ora 02. 00 ora Romaniei), impotriva italiencei Karin Knapp. De la aceeasi ora evolueaza si Alexandra Dulgheru.

Simona Halep, declaratie simpatica despre Rafa Nadal: Stiam ca va castiga

Simona Halep a trecut de Jarmila Gajdosova si ajunge in turul 3 la Australian Open dupa un meci mai usor decat cel din primul tur. Halep a asteptat mai bine de patru ore pentru ca Rafael Nadal sa-si termine meciul, insa spune ca nu a avut nicio emotie in ceea ce-l priveste pe spaniol.

Simona Halep se califica in turul 3 la Australian Open dupa un joc incantator

Simona Halep nu a avut nicio problema in a obtine, miercuri, calificarea in turul 3 la Australian Open la capatul unui meci de o ora si sapte minute cu Jarmila Gajdosova, pe care a invins-o cu 6-2, 6-2. Halep joaca vineri, de asemenea live text pe onlinesport. ro, contra americancei Betthanie Mattek-Sands 258 WTA) pentru un loc in optimile de finala.

Irina Begu s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in premiera, miercuri, in runda a treia a turneului de tenis Australian Open de la Melbourne. Ea a invins-o pe Katerina Siniakova Cehia), cu 7-5, 6-4, intr-un meci care a durat putin peste doua ore.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Australian Open

Simona Halep s-a calificat in turul 3 al Australian Open, dupa ce a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-2, pe australianca Jarmila Gajdosova, informeaza Mediafax. Halep, locul 3 WTA, s-a impus in meciul disputat.

Calificare fara emotii pentru Simona Halep in turul trei al Australian Open

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea de la Australian Open, dupa o victorie clara in fata Jarmilei Gajdosova, reprezentanta a tarii gazda, scor 6 2, 6 2. Considerata drept o devoratoare de.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, s-a calificat in turul trei la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Katerina Siniakova Cehia), locul 81 WTA, scor 7-5, 6-4. Meciul a durat doua ore si.

Australian Open 2015. Rafael Nadal, in turul 3, dupa patru ore de joc impotriva numarului 112 ATP

Australian Open 2015. Spaniolul Rafael Nadal, locul 3 ATP, s-a calificat in turul al treilea al openului australian, dupa ce a trecut, in cinci seturi, de numarul 112 mondial, americanul Tim Smyczek.

Rafael Nadal supravietuieste unui maraton de cinci seturi

Fostul lider mondial Rafael Nadal s-a intrebuintat serios pentru a-l invinge, miercuri, in turul doi la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )