Libnet.ro
UNICEF

11:00

Australian Open: Surorile Williams s-au retras la dublu

Online Sport Online Sport,
Australian Open: Surorile Williams s-au retras la dublu

Serena si Venus Williams s-au retras miercuri dimineata din competitia de dublu de la Australian Open. continuă pe Online Sport

Serena Williams si Petra Kvitova avanseaza la Australian Open

Serena Williams si Petra Kvitova, unele dintre cele mai importante adversare ale Simonei Halep de la Australian Open, au trecut marti in turul 2 al competitiei.

Tecau si Mergea, favoriti la dublu la Australian Open

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea sunt cotati printre favoriti la castigarea turneului de la Australian Open in proba de dublu.

Australian Open (f): Serena Williams, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova si Caroline Wozniacki merg in turul doi

Principalele favorite din tabloul feminin de la Australian Open au obtinut calificarea in turul doi. Serena Williams, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova si Caroline Wozniacki au castigat lejer disputele pe care le-au avut marti.

Tenis: Tecau, Mergea si Niculescu, finalisti inainte de Australian Open

Romanii au obtinut rezultate promitatoare, in tenisul la dublu, inaintea primului Grand Slam al anului, Australian Open. Tecau, Mergea sau Niculescu au fost la un pas sa-si treaca fiecare cate un titlu in palmares, cu d .

Australian Open 2015: Irina Begu, prima jucatoare din Romania care ataca turul II. Ordinea in care intra romanii pe teren

Odata cu terminarea meciurilor din runda inaugurala, incepand cu noaptea de marti spre miercuri, vom avea mai multi reprezentanti la Australian Open, la simplu, dar si la dublu.

Serena Williams s-a calificat in turul doi al Australian Open

Serena Williams, numarul 1 mondial, s-a calificat in turul secund al Australian Open, primul turneu de Grand Slam din acest an, relateaza Agerpres. Jucatoarea americana a reusit calificarea dupa ce a invins-o pe.

AFP: Halep, rivala serioasa a Serenei Williams la Australian Open

Simona Halep va fi una dintre cele mai serioase adversare ale Serenei Williams in lupta pentru titlu la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care incepe luni si la care sportiva americana este mare favorita, se arata intr-un material al agentiei France Presse.

AFP: Simona Halep, una din principalele adversare ale Serenei Williams la Australian Open

Simona Halep va fi una dintre cele mai serioase adversare ale Serenei Williams in lupta pentru titlu la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care incepe luni si la care sportiva americana este mare favorita, se arata intr-un material al.

Australian Open 2015. Programul romanilor, 21 ianuarie: Cand joaca Halep, Begu si perechile de dublu

Australian Open 2015. Simona Halep si Irina-Camelia Begu vor evolua, miercuri, in turul al doilea al Grand Slamului australian.

Australian Open 2015. Cine sunt perechile lui Tecau si Mergea in turneul de dublu mixt

Horia Tecau si Florin Mergea vor debuta, in proba de dublu mixt, la Australian Open, alaturi de Lucie Hradecka Cehia), respectiv Michaella Krajicek Olanda).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )