Libnet.ro
UNICEF

13:00

Tenis: Tecau, Mergea si Niculescu, finalisti inainte de Australian Open

România Liberă România Liberă,
Tenis: Tecau, Mergea si Niculescu, finalisti inainte de Australian Open

Romanii au obtinut rezultate promitatoare, in tenisul la dublu, inaintea primului Grand Slam al anului, Australian Open. Tecau, Mergea sau Niculescu au fost la un pas sa-si treaca fiecare cate un titlu in palmares, cu d . continuă pe România Liberă

TENIS: Tecau si Rojer, finalisti la dublu in turneul de la Sydney

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat in finala probei de dublu la turneul ATP de la Sydney Australia), vineri, dupa ce au trecut in semifinale de cuplul suedezo-polonez Robert Lindstedt/Marcin Matkowski, cu 6-3, 3-6, 10-8, transmite Agerpres.

Simona Halep, interviul oficial inainte de Australian Open: Sunt pregatita

Simona Halep a aparut sambata intr-un interviu pe site-ul oficial de la Australian Open. Iata declaratiile sale.

Lovitura grea pentru Serena Williams inainte de Australian Open

Serena Williams a anuntat sambata ca echipa sa pe care o are la Australian Open sufera din cauza unei absente de marca.

Tecau si Mergea, favoriti la dublu la Australian Open

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea sunt cotati printre favoriti la castigarea turneului de la Australian Open in proba de dublu.

Mats Wilander crede ca Simona Halep poate castiga Australian Open

Mats Wilander, fostul cunoscut jucator de tenis, a declarat sambata ca Simona Halep are sansa ei sa castige Australian Open.

Ghinion: Revenit dupa o pauza de 11 luni, Juan Martin Del Potro s-a retras de la Australian Open: Simt dureri la incheietura

De-abia revenit pe terenul de tenis dupa o pauza de 11 luni de zile, Juan Martin Del Potro a anuntat ca nu va participa la Australian Open, din cauza unor probleme la incheietura mainii stangi, informeaza Sports Illustrated.

TENIS: Simona Halep deschide Australian Open. Cine transmite meciul si de la ce ora

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp 51 WTA) in primul tur la Australian Open in noaptea de duminica spre luni, de la ora 02. 00, informeaza Mediafax.

Mats Wilander: Simona Halep poate castiga Australian Open

Cu sapte titluri de Grand Slam cucerite in cariera, Mats Wilander este unul din cei mai cunoscuti analisti din tenis. Suedezul a vorbit, la Eurosport, despre Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Simona Halep poate fi periculoasa si cred ca ar putea castiga cu usurinta primul ei turneu de Grand Slam, a precizat suedezul.

Australian Open: Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Irina-Camelia Begu, locul 39 WTA, va juca impotriva germancei Angelique Kerber, numarul 9 mondial si a noua favorita.

Adversari dificili pentru romance, in primul tur la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )