Libnet.ro
UNICEF

18:30

Serena Williams si Petra Kvitova avanseaza la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Serena Williams si Petra Kvitova avanseaza la Australian Open

Serena Williams si Petra Kvitova, unele dintre cele mai importante adversare ale Simonei Halep de la Australian Open, au trecut marti in turul 2 al competitiei. continuă pe Online Sport

Australian Open (f): Serena Williams, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova si Caroline Wozniacki merg in turul doi

Principalele favorite din tabloul feminin de la Australian Open au obtinut calificarea in turul doi. Serena Williams, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova si Caroline Wozniacki au castigat lejer disputele pe care le-au avut marti.

Petra Kvitova s-a calificat in turul doi al Australian Open

Petra Kvitova, numarul 4 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al Australsian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, relateaza Agerpres. Jucatoarea ceha a trecut in primul tur de olandeza Richel Hogenkamp.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 3 - Petra Kvitova s-a apropiat la 211 puncte

Simona Halep ramane pe locul trei in clasamentul WTA, cu toate ca a abandonat in turneul de la Sydney. Sportiva din Romania mai are insa un avans de doar 211 puncte fata de Petra Kvitova, jucatoare aflata pe 3. Primele doua pozitii sunt ocupate de Serena Williams 1) si Maria Sharapova 2).

Lovitura grea pentru Serena Williams inainte de Australian Open

Serena Williams a anuntat sambata ca echipa sa pe care o are la Australian Open sufera din cauza unei absente de marca.

Serena Williams s-a calificat in turul doi al Australian Open

Serena Williams, numarul 1 mondial, s-a calificat in turul secund al Australian Open, primul turneu de Grand Slam din acest an, relateaza Agerpres. Jucatoarea americana a reusit calificarea dupa ce a invins-o pe.

Australian Open 2015: De ce sunt americanii invidiosi pe Halep, cum sta Serena dupa primul tur, plus un record

O jurnalista specializata pe tenis de la cunoscuta publicatie sportiva americana Sports Ilustrated e sigura ca Simona Halep va ajunge in semifinale la Australian Open, dar asta mai ales pentru ca tabloul de care a avut parte romanca e o rusine.

Australian Open: Maria Sharapova, la pas in turul doi

Maria Sharapova, favorita numarul doi, a obtinut calificarea in turul doi al turneului de la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Petra Martic, din Croatia, locul 184 WTA, scor 6-4, 6-1.

AFP: Halep, rivala serioasa a Serenei Williams la Australian Open

Simona Halep va fi una dintre cele mai serioase adversare ale Serenei Williams in lupta pentru titlu la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care incepe luni si la care sportiva americana este mare favorita, se arata intr-un material al agentiei France Presse.

AFP: Simona Halep, una din principalele adversare ale Serenei Williams la Australian Open

Simona Halep va fi una dintre cele mai serioase adversare ale Serenei Williams in lupta pentru titlu la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care incepe luni si la care sportiva americana este mare favorita, se arata intr-un material al.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep - Gajdosova (miercuri, dupa ora 12:00))

Simona Halep joaca miercuri, dupa ora 12:00 a Romaniei, in turul 2 la Australian Open, contra jucatoareiJarmila Gajdosova.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )