Libnet.ro
UNICEF

20:00

Australian Open: Maria Sharapova, la pas in turul doi

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Maria Sharapova, la pas in turul doi

Maria Sharapova, favorita numarul doi, a obtinut calificarea in turul doi al turneului de la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Petra Martic, din Croatia, locul 184 WTA, scor 6-4, 6-1. continuă pe Hotnews

Simona Halep in turul doi la Australian Open

Simona Halep a debutat cu o victorie in doua seturi, scor 6-3, 6-2, in fata italiencei Karin Knapp, luni dimineata, la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Australian Open: Irina-Camelia Begu a invins-o pe Angelique Kerber si s-a calificat in turul al doilea

Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a produs una dintre suprizele zilei la Australian Open eliminandu-o pe Angelique Kerber, favorita numarul 9 si locul 9 WTA, si s-a calificat astfel in turul al doilea.

Australian Open 2015. Sorana Cirstea a fost eliminata inca din primul tur

Sorana Cirstea, locul 97 WTA, a ratat calificarea in turul doi la Australian Open, fiind invinsa in turul inagural de o jucatoare mult mai slab clasata, Alexandra Panova, locul 150 mondial.

LIVE Simona Halep in primul tur la Australian Open (Luni, 2:00)

Simona Halep, a 3-a favorita la Australian Open, debuteaza in primul turneu de Mare Slem al anului live text pe Onlinesport. ro duminica noapte spre luni de la ora Romaniei 2:00.

Maria Sarapova s-a calificat in turul doi al Australian Open

Maria Sarapova s-a calificat, luni, in turul doi al Australian Open, primul turneul de Mare Slem din acest an, relateaza Agerpres. Rusoiaca a reusit calificarea dupa ce a invins-o in urnda inaugurala pe croata.

Simona Halep si-a aflat prima adversara si tabloul de la Australian Open

Onlinesport a transmis live text in aceasta pagina tragerea la sorti a meciurilor de simplu de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Simona Halep este cap de serie numarul 3 in concursul feminin si nu va avea deloc un prim tur usor impotriva unei jucatoare de la jumatatea topului 100 mondial. Halep se afla pe aceeasi parte de tablou cu Maria Sharapova, pe care o poate intalni cel mai devreme in semifinale, dar si cu Ana Ivanovic, impotriva careia ar putea disputa sfert de finala. De asemenea, organizatorii au tinut sa anunteca Halep este refacuta dupa problemele la stomac si ca va intra fara probleme in competitie.

Halep - Gajdosova, in turul al doilea la Australian Open. Cine este jucatoarea care a eliminat-o pe Dulgheru

Simona Halep, cap de serie numarul 3, va evolua in turul al doilea, la Australian Open, impotriva australiencei Jarmila Gajdosova, 62 WTA, a treia favorita a gazdelor.

Australian Open 2015. Cine sunt adversarele pe care le vor intalni Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in turul doi

Simona Halep 3 WTA) si Irina-Camelia Begu 42 WTA), singurele romance calificate, deocamdata, in turul doi de la Australian Open 2015, se vor duela cu australianca JarmilaGajdosova 62 WTA), respectiv jucatoarea ceha Kate345;inaSiniakova 81 WTA).

Australian Open (m): Rafael Nadal, Andy Murray si Grigor Dimitrov, in turul doi fara emotii

Rafael Nadal cap de serie numarul trei) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de la Australian Open, ibericul invingandu-l in trei seturi, scor 6-3, 6-2, 6-2, pe Mikhail Youzhny. Mai departe fara emotii au mers si Andy Murray favorit sase) si Grigor Dimitrov favorit zece). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din competitia masculina.

Simona Halep s-a calificat in turul doi al Australian Open. Cu cine se va confrunta in turul 2?

Simona Halep, care in prezent ocupa locul 3 WTA, a invins-o cu scorul de 6-3, 6-2 pe sportiva italiana Karin Knapp, locul 50 WTA. Meciul s-a desfasurat in mansa intai a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )