Libnet.ro
UNICEF

20:00

Halep - Gajdosova, in turul al doilea la Australian Open. Cine este jucatoarea care a eliminat-o pe Dulgheru

România Liberă România Liberă,
Halep - Gajdosova, in turul al doilea la Australian Open. Cine este jucatoarea care a eliminat-o pe Dulgheru

Simona Halep, cap de serie numarul 3, va evolua in turul al doilea, la Australian Open, impotriva australiencei Jarmila Gajdosova, 62 WTA, a treia favorita a gazdelor. continuă pe România Liberă

Live Text Halep - Knapp, turul 1 Australian Open, de la ora 02.00. Live Score Dulgheru

Simona Halep, cap de serie numarul 3, deschide editia 2015 a turneului Australian Open, cu partida pe care o va disputa, luni, de la ora 02. 00 ora Romaniei), impotriva italiencei Karin Knapp. De la aceeasi ora evolueaza si Alexandra Dulgheru.

TENIS: Simona Halep deschide Australian Open. Cine transmite meciul si de la ce ora

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp 51 WTA) in primul tur la Australian Open in noaptea de duminica spre luni, de la ora 02. 00, informeaza Mediafax.

Simona Halep debuteaza luni la Australian Open: Tinta mea este sa merg din nou in Singapore

Simona Halep va debuta luni dimineata, la ora doua, ora Romaniei, la Australian Open. Halep o va intalni in primul tur al competitiei pe Karin Knapp, locul 51 WTA. Meciul se va disputa pe arena centrala, Rod.

GAME cu GAME Simona Halep, primul meci la Australian Open

Simona Halep a jucatluni dimineata, de la ora 2:00, partida din primul tur de la Australian Open, contra jucatoarei Karin Knapp.

LIVE Simona Halep, primul meci la Australian Open (luni dimineata, ora 2:00)

Simona Halep joaca luni dimineata, de la ora 2:00, partida din primul tur de la Australian Open, contra jucatoarei Karin Knapp.

Simona Halep s-a calificat in turul doi al Australian Open. Cu cine se va confrunta in turul 2?

Simona Halep, care in prezent ocupa locul 3 WTA, a invins-o cu scorul de 6-3, 6-2 pe sportiva italiana Karin Knapp, locul 50 WTA. Meciul s-a desfasurat in mansa intai a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Australian Open, dupa ce a trecut de Knapp. Primele reactii si urmatoarea adversara

Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, dupa ce a trecut de Karin Knapp, cu scorul de 6-3, 6-2.

Simona Halep in turul doi la Australian Open

Simona Halep a debutat cu o victorie in doua seturi, scor 6-3, 6-2, in fata italiencei Karin Knapp, luni dimineata, la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Australian Open: A trecut cu 6-3, 6-2 de Karin Knapp

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva italiana Karin Knapp, locul 50 WTA, in mansa intai a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului. Prin victoria.

Simona Halep: Abia astept sa joc la Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambata, ca abia asteapta sa inceapa turneul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, subliniind ca nu simte nicio presiune si ca este recuperata complet dupa problemele de sanatate care au constrans-o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )