Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cale libera pentru Hellvig spre sefia SRI

România Liberă România Liberă,
Cale libera pentru Hellvig spre sefia SRI

Social-democratii discuta astazi, la partid si in grupurile parlamentare, nominalizarea facuta de presedintele Iohannis pentru conducerea SRI. Decizia pe care o va lua PSD pare sa aiba, insa, prea putina importanta, in conditiile in care doua dintre partidele aflate in coalitia la putere, PC si UNPR, au spus deja ca-l vor sustine pe Eduard Hellvig. continuă pe România Liberă

Ce spune Ponta despre decizia UNPR de a-l sustine pe Hellvig la sefia SRI

Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, vineri,in legatura cu anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, ca a fost facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare, ingormeaza Mediafax.

Klaus Iohannis il propune oficial pe Eduard Hellvig la sefia SRI: Reprezinta garantia unui parcurs de europenizare pentru SRI. Despre SIE discutam altadata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, in cadrul unei declaratii de presa de la Palatul Cotroceni, ca a decis sa il propuna pe liberalul Eduard Hellvig in fruntea SRI, asa cum se zvonea in presa cu.

Victor Ponta: Eduard Hellvig a fost coautorul, alaturi de mine, de Crin Antonescu, la lovitura de stat din 2012. Este o propunere buna/ Despre decizia UNPR de a il sustine pe Hellvig la sefia SRI: E dreptul lor, nu e ceva de guvernare

Victor Ponta a declarat vineri dimineata ca Eduard Hellvig reprezinta, ca persoana, o propunere buna pentru conducerea SRI, insa a comentat ironic faptul ca acesta a fost coautor alaturi de el, Crin Antonescu si Liviu Dragnea la lovitura de stat din 2012. El a mai spus, pentru Mediafax, intrebat daca are o pozitie publica fata de anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare.

Surse: UNPR il sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI. Ponta: Decidem la partid

Partidul vicepremierului Gabriel Oprea, UNPR, va sustine in Parlament numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, potrivit unor surse citate de B1 TV.

Decizie surprinzatoare a lui Oprea: UNPR il sustine pe Hellvig, la sefia SRI

UNPR a anuntat, vineri dimineata, intr-un comunicat de presa, ca saluta decizia presedintelui Klaus Iohannis de a propune un director SRI in persoana lui Eduard Hellvig si ca va sustine aceasta propunere, informeaza Mediafax.

Surse: UNPR il sustine pe liberalul Eduard Hellvig la sefia SRI

UPDATE: Klaus Iohannis a anuntat in mod oficial ca il propune pe Eduard Hellvig la sefia SRI. Detalii AICI)UPDATE: Potrivit unor surse, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, UNPR, il va sustine pe.

Iohannis: L-am propus pe Eduard Hellvig pentru sefia SRI

ACTUALIZARE 18:28 Iohannis: Am cautat pe cineva pregatit, sa vina cu calmul necesar * Presedintele nu a dorit sa faca nominalizarile pentru SRI si SIE impreuna Presedintele Klaus Iohannis a declarat dupa ce a anuntat nominalizarea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, despre motivul pentru care l-a ales pentru aceasta functie, ca a cautat pe cineva pregatit, cu energie si care sa aduca calmul necesar in acest spatiu. ---------------- Mai multe nume au fost vehiculate pentru aceasta functie iar Ziarul BURSA a scris din 27 ianuarie ca sefia Serviciului ar urma sa fie preluata de Eduard Hellvig.

Surse: UNPR il va sustine pe liberalul Eduard Hellvig la sefia SRI

UNPR, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, il va sustine pe liberalul Eduard Hellvig la votul din Parlament pentru preluarea sefiei SRI, potrivit unor surse citate de B1 TV. UPDATE: Deputatul UNPR Eugen Nicolicea a declarat, intr-o interventie la B1 TV, ca nu s-a discutat in interiorul partidului despre nominalizarea facuta de Klaus Iohannis la sefia SRI, dar ca UNPR va sustine toate initiativele pozitive ale presedintelui.

Udrea si Basescu sar la gatul lui Iohannis pentru numirea lui Hellvig la sefia SRI: Este omul lui Voiculescu

Fostul presedinte Traian Basescu si fosta sa colaboratoare Elena Udrea, aflata acum in arest la domiciliu, au criticat vehement numirea lui Eduard Hellvig in fruntea SRI, pe motiv ca acesta ar fi omul lui Voiculescu.

Eduard Hellvig, propunerea lui Klaus Iohannis la sefia SRI: de 6 ani liberal, fost conservator, ministru, deputat si actual europarlamentar

Eduard Hellvig, vicepresedinte PNL si actual europarlamentar, a fost nominalizat de Klaus Iohannis pentru sefia SRI. El a fost deputat si ministru in Guvernul Ponta, de unde s-a retras dupa ce a fost acuzat de incompatibilitate. Fostul presedinte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )