Libnet.ro
UNICEF

01:05

CALENDAR ORTODOX 17 SEPTEMBRIE. Ce sfanta este sarbatorita astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 17 SEPTEMBRIE. Ce sfanta este sarbatorita astazi

Sfanta Mucenita Sofia si fiicele sale, Pistis, Elpis si Agapis sunt praznuite pe 17 septembrie. Au vietuit in Italia si au patimit in timpul domniei lui Adrian 117-138). continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 16 SEPTEMBRIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Sfanta Eufimia s-a nascut in Calcedon si a trait in vremea imparatului Diocletian 284-305). Tatal ei, senatorul Filofron si mama sa, Theodorisia, erau crestini. Pentru ca refuzat sa impli.

CALENDAR ORTODOX 15 SEPTEMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Iosif cel Nou de la Partos s-a nascut in 1568, in orasul Raguza din Dalmatia. Dupa moartea tatalui sau, s-a mutat impreuna cu mama sa in Ohrida, la sud de Dunare.

CALENDAR ORTODOX 14 SEPTEMBRIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Inaltarea Sfintei Cruci este praznuita pe 14 septembrie. Este cea mai veche sarbatoare inchinata cinstirii lemnului sfant. In aceasta zi.

HOROSCOP DRAGOSTE 17 SEPTEMBRIE. Gemenii petrec timp minunat in compania persoanei iubite, Leii trebuie sa fie atenti la dorintele partenerilor

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 17 SEPTEMBRIE 2019. Astazi este randul lui Venus, planeta relatiilor si iubirii, sa se opuna lui Chiron din Berbec, iar relatiile pot.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE. Balantele trebuie sa preia controlul, Sagetatorii se simt pierduti in spatiu

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 17 SEPTEMBRIE 2019; astazi este randul lui Venus, planeta relatiilor si iubirii, sa se opuna lui Chiron din Berbec, iar relatiile pot atinge un punct.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 17 septembrie. Pestii au parte de succes, Taurii sunt energici

Iata pentru MARTI 17 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE. Se deschid noi orizonturi profesionale pentru una dintre zodii

Horoscop 17 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 17 septembrie Berbec Este o zi in care totul pare stresant, chiar daca te retragi din viata publica. Ai putea sa-ti.

Prognoza meteo ANM pentru marti, 17 septembrie. Ce se intampla cu valul de aer rece care va traversa Romania

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat o noua prognoza pentru marti, 17 septembrie. Ce se intampla cu valul de aer rece care se tot anunta ca va traversa Romania? Iata ultimele detalii de la meteorologi pentru azi! Cum va fi vremea in tara? Prognoza ANM pentru marti, 17 septembrie Specialistii de la .

CURS VALUTAR 17 septembrie 2019. Cat costa un euro

CURS BNR 17 septembrie 2019. Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, marti, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7352 1 Dolar S. A USD 4,2979 1 Dolar.

Curs valutar BNR marti, 17 septembrie. Cat costa euro la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei aduce un nou curs! Cotatiile de azi, 17 septembrie sunt valabile incepand cu orele 13:15 pe site-ul oficial BNR, dar si aici. Pana atunci, poti vedea valorile negative si pozitive din cadrul cursului de ieri. De asemenea, ai la dispozitie si toate cotatiile din sezonul cald, pentru o paralela a evolutiei .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )