Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calimente (PNL): Nu cred ca cei din Comisia pentru Rosia Montana sunt abilitati sa aiba contacte cu SIE

Adevărul Adevărul,
Calimente (PNL): Nu cred ca cei din Comisia pentru Rosia Montana sunt abilitati sa aiba contacte cu SIE

Presedintele Comisiei speciale a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SIE, Mihaita Calimente, a declarat, marti, ca invitarea sefilor serviciilor de informatii la Comisia pentru Rosia Montana nu si-ar avea rostul, intrucat membrii acestui for nu ar fi abilitati sa stabilesca un contact cu SRI si SIE. continuă pe Adevărul

Calimente: Nu cred ca cei din Comisia privind Rosia Montana sunt abilitati sa aiba ...

Presedintele Comisiei parlamentare SIE, Mihaita Calimente, a declarat, marti, ca invitarea sefilor serviciilor de informatii la comisia privind Rosia Montana nu si-ar avea rostul deoarece membrii acestui for nu ar fi abilitati sa stabilesca un contact cu SRI si SIE, transmite Mediafax. Vom face o informare a colegilor si eu am avut astazi chiar o discutie cu unii membri ai comisiei parlamentare formate pentru a discuta acest proiect. Ei erau de parere, atunci cand am discutat cu ei, ca nu ar .

Comisia pentru Rosia Montana vrea informatii de la SRI si SIE privind bonitatea RMGC

Preseditele Comisiei pentru Rosia Montana, Darius Valcov, a declarat, luni, ca motivul pentru care reprezentantii SRI si SIE au fost invitati la audieri este dorinta parlamentarilor membri de a afla informatii despre bonitatea RMGC sau despre existenta.

Cu cat vor senatorii din Comisia pentru Munca sa majoreze alocatiile pentru copii.

Senatorii din Comisia de Munca au dezbatut, marti, o propunere legislativa de majorare a alocatiei pentru copii de la 42 la 200 de lei, hotarand sa amane votul pentru a o putea invita pe ministrul Muncii, Mariana Campeanu, astfel incat sa poata fi stabilit cuantumul ce poate fi suportat din buget, transmite Mediafax. Comisia a dezbatut propunerea legislativa de modificare a Legii 61/1993 privind alocatia de stat pentru copii in sensul majorarii acesteia de la 42 lei la 200 lei pentru copiii cu .

SRI si SIE refuza sa vina la comisia pentru Rosia Montana

Comisia Speciala pentru proiectul minier Rosia Montana a solicitat audierea serviciilor secrete, insa Serviciul Roman de InformatiiSRI) si Serviciul de Informatii Externe SIE) au refuzat sa vina in fata comisiei, conform surselor de presa.

Comisia pentru Rosia Montana vrea audierea serviciilor secrete

Comisia parlamentara speciala care discuta despre proiectul Rosia Montana cere audierea serviciilor secrete, reprezentantii SRI si SIE fiind invitati, saptamana viitoare, la dezbateri in comisie.

Rovana Plumb, audiata marti de Comisia speciala pentru Rosia Montana.

Ministrul Mediului si schimbarilor climatice, Rovana Plumb, si directorul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, Gheorghe Dutu, vor fi audiati marti la Comisia speciala pentru Rosia Montana, transmite Agerpres. Potrivit unui program al Comisiei, audierile de marti vor incepe la ora 10. Citeste si Cati parlamentari din Comisie se vor duce la Rosia Montana Miercuri, 12 parlamentari ai Comisiei speciale pentru Rosia Montana, vor face deplasarea in teritoriu, in zona miniera, urmand ca .

Ce scuze au gasit alesii din Comisia speciala pentru a evita Rosia Montana: Ce-i acolo se poate vedea si la televizor

Doi dintre parlamentarii liberali din Comisia pentru Rosia Montana au refuzat sa mearga in zona pe motiv ca o astfel de deplasare nu are relevanta, intrucat cunosc foarte bine problemele din zona.

Ce scuze au gasit alesii din Comisia speciala pentru a evita Rosia Montana: Ce-i acolo se poate vedea si la TV

Doi dintre parlamentarii liberali din Comisia pentru Rosia Montana au refuzat sa mearga in zona pe motiv ca o astfel de deplasare nu are relevanta, intrucat cunosc foarte bine problemele din zona.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, audiata marti de Comisia speciala pentru Rosia Montana

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, si directorul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, Gheorghe Dutu, vor fi audiati marti de catre Comisia speciala pentru Rosia Montana.

Ministrul Mediului va fi audiat azi de Comisia speciala pentru Rosia Montana

Ministrul Mediului si schimbarilor climatice, Rovana Plumb si directorul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, Gheorghe Dutu, vor fi audiati azi la Comisia speciala pentru Rosia Montana.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )