Libnet.ro
UNICEF

06:00

Calin Popescu-Tariceanu: Actiunea de suspendare a lui Traian Basescu a fost prea rapida

B1 B1,
Calin Popescu-Tariceanu: Actiunea de suspendare a lui Traian Basescu a fost prea rapida

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica seara, ca demersul initiat de USL, in aceasta vara, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu nu a fost indeajuns pregatit. Actiunea de. continuă pe B1

Declaratie SOCANTA a lui Calin Popescu Tariceanu. Vezi ce a spus acesta

Liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca ar opta pentru reintroducerea monarhiei ca regim constitutional, in contextul revizuirii Constitutiei in 2013, iar cea de-a doua optiune pe care o.

Calin Popescu Tariceanu: Crin Antonescu va regreta mult decizia de a indeparta rand pe rand pe cei din conducerea PNL

Tot mai multi liberali se distanteaza de Crin Antonescu, dupa ce presedintele PNL a decapitat ieri una dintre cele mai puternice filiale liberale din tara. Calin Popescu Tariceanu critica astazi pe facebook.

Tariceanu: Actiunea de suspendare a lui Traian Basescu a fost prea rapida.

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica seara, ca demersul initiat de USL, in aceasta vara, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu nu a fost indeajuns pregatit, scrie b1. ro Actiunea de suspendare si apoi demitere a presedintelui nu a fost suficient pregatita, a fost facuta cu viteza foarte mare, comunicarea a ramas enorm de mult in spatele actiunii, occidentalii care nu sunt obisnuiti cu miscari atat de rapide, au fost pusi in fata faptului cvasi-implinit si au avut .

Traian Basescu se afla in Covasna.

Presedintele Traian Basescu se afla, sambata, in statiunea Covasna, afirma surse locale, potrivit carora seful statului este cazat la vila de protocol din oras, informeaza Mediafax. Potrivit unor surse locale, presedintele Traian Basescu a ajuns sambata in jurul pranzului, in statiunea Covasna, fiind cazat la vila de protocol. Surse oficiale au precizat ca seful statului se afla intr-o vizita privata, alaturi de sotia lui, Maria Basescu. Cea mai recenta vizita a presedintelui in zona a .

INTERCEPTARE TRAIAN BASESCU- SORIN BLEJNAR. VEZI Raspunsul Administratiei Prezidentiale.

Administratia Prezidentiala a dat un raspuns, vineri seara, referitor la aparitia in presa a interceptarii unor convorbiri telefonice dintre presedintele Romaniei, Traian Basescu, si fostul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Sorin Blejnar. In comunicatul de presa remis Romania libera, Administratia Prezidentiala confirma autenticitatea stenogramei. Este vorba despre trei interceptari telefonice dintre domnul presedinte Traian Basescu si domnul Sorin Blejnar; .

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au plecat CU ELICOPTERUL din statiunea Covasna.

Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, au plecat, duminica dupa-amiaza, cu elicopterul, din statiunea Covasna, dupa ce si-au petrecut week-end-ul la vila de protocol din localitate, seful statului nefacand declaratii presei la plecare, transmite corespondentul MEDIAFAX. Traian Basescu si sotia sa si-au petrecut ziua de duminica la vila de protocol din statiunea Covasna. Potrivit unor surse locale, cei doi au luat masa in vila. La ora 16. 00, seful statului si sotia acestuia au plecat .

Traian Basescu, in Covasna. Seful statului nu a dorit sa comenteze cazul stenogramelor ...

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au vizitat, sambata dupa-amiaza, Baile Balvanyos, apoi s-au intors la vila de protocol din statiunea Covasna, seful statului nedorind sa comenteze stenogramele aparute in presa, transmite Mediafax. Traian Basescu a declarat corespondentului MEDIAFAX ca isi petrece week-end-ul in judetul Covasna si ca in cursul zilei de sambata a vizitat Baile Balvanyos si a refuzat sa comenteze aparitia stenogramelor din dosarul lui Sorin blejnar. Reamintim ca in presa .

Surse: Stenogramele I si II ale interceptarilor telefonice dintre Sorin Blejnar si Traian Basescu

HotNews a intrat in posesia stenogramelor 1 si 3 ale interceptarilor telefonice dintre Sorin Blejnar si Traian Basescu. In prima convorbire, Blejnar suna la presedintie ca sa se intereseze in ce forma poate sa-i trimita un material. Din cea de-a treia convorbire aflam ca Blejnar vroia sa-i ceara presedintelui un sfat, dar acesta il trimite sa discute mai intai cu autoritatile care pot lua decizii: premierul si ministrul de finante. Blejnar: Domnule presedinte, as dori sa discut si eu cu dumneavoastra un minut. Basescu: Deci discuta neaparat cu premierul, cu ministrul de Finante si dupa ce ei au o idee, daca vreti o parere de la mine, bine, daca nu. , se arata in stenograma.

Stenograma discutiei dintre Sorin Blejnar si Traian Basescu

Sorin Blejnar l-a sunat in luna septembrie 2010 pe presedintele Traian Basescu, pentru a il informa in legatura cu o firma de constructii care a castigat numeroase contracte cu statul si care avea datorii.

Nici vorba de bai de multime, dupa un weekend la munte. Traian Basescu si sotia lui s-au urcat in elicopter si s-au intors acasa

Presedintele Traian Basescu si prima doamna si-au petrecut weekendul la munte, in Covasna, intr-una din vilele de protocol ale statului. Nici gand de baile de multime de alta data sau de plimbarile in zone.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )