Libnet.ro
UNICEF

16:00

Calin Popescu Tariceanu este noul membru al Comisiei de revizuire a Constitutiei, inlocuind un deputat PSD

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu este noul membru al Comisiei de revizuire a Constitutiei, inlocuind un deputat PSD

Plenul reunit al Parlamentului l-a desemnat luni pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu in calitatea de membru titular al Comisiei parlamentare de revizuire a Constitutiei, el inlocuind-o astfel de. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu: Felicit Antena 3. Ati castigat lupta cu regimul Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost invitatul lui Radu Tudor la Punctul de intalnire. Omul al carui scaun este vanat de PNL a vorbit despre ultimele evenimente de pe scena politica, acolo.

Calin Popescu Tariceanu isi pune oamenii la conducerea operatorului portuar Oil Terminal

Liderul PRL, Calin Popescu Tariceanu, isi impune oamenii in conducerea operatorului portuar Oil Terminal. Candidaturile pentru cele sapte locuri din Consiliul de Administratie au fost depuse. Din partea.

Tariceanu, noul membru al Comisiei de revizuire a Constitutiei

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a fost numit, luni, de catre plenul reunit al Parlamentului, membru in Comisia parlamentara de revizuire a Constitutiei. Tariceanu a inlocuit-o pe Gabriela Podasca, deputat PSD.

Tariceanu a devenit membru in Comisia pentru revizuirea Constitutiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost numit astazi, de catre plenul reunit al Parlamentului, ca membru al Comisiei pentru revizuirea Constitutiei, inlocuind-o pe deputata Gabriela Podasca PSD).

PNL forteaza inlocuirea lui Tariceanu din Senat (VIDEO)

Liberalii pun la punct detaliile fuziunii in teritoriu si isi fac planurile pentru a forma in Senat o noua majoritate, care sa-l dea jos de la conducere pe Calin Popescu Tariceanu. Copresedintele PNL Alina.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )