Libnet.ro
UNICEF

05:30

Calin Popescu Tariceanu a inceput santajul traditional si la PSD

Adevărul Adevărul,
Calin Popescu Tariceanu a inceput santajul traditional si la PSD

Desi are o intelegere verbala cu PSD pentru a forma majoritatea parlamentara, Calin Popescu Tariceanu ameninta ca trece de partea dreptei. Tariceanu se viseaza premier sau, in cel mai rau caz, revendica functia de presedinte al Senatului plus patru-cinci ministere. continuă pe Adevărul

ii sugerez lui Calin Popescu-Tariceanu sa se aotupropuna lider al PSD sau PRU

Parlamentarul PNL Ovidiu Raetchi a comentat ironic incercarile unor membri ALDE, printre care si Calin Popescu Tariceanu, de a se propune lideri ai PNL.

Calin Popescu Tariceanu nu a vorbit cu Liviu Dragnea despre numele viitorului premier: Situatia PSD - ALDE e foarte buna. Varianta finala va trebui sa fie rezultatul unor discutii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, joi, ca urmeaza sa aiba discutii cu seful PSD, Liviu Dragnea, despre formarea Guvernului, dupa ce Biroul Electoral Central va anunta repartizarea mandatelor. Totodata, el a mai afirmat ca, in prezent, nu stie numele viitorului premier.

Calin Popescu Tariceanu: in urmatoarea perioada vom negocia impreuna cu PSD un program comun care se bazeaza pe proiectele noastre si pe cele ale social-democratilor

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, ca formatiunea politica pe care o conduce va avea, cu siguranta, o reprezentare in viitoarea coalitie de guvernare.

Calin Popescu TARICEANU, in fruntea PNL?! Cel mai nou SCENARIU prin care liberaliiL preiau Guvernarea

Tot mai multe voci de pe scena politica vorbesc in ultimele zile despre scenariul in care ALDE va trada PSD si se va alatura liberalilor cu care vor forma noul guvern, iar Calin Popescu Tariceanu ar.

Calin Popescu TARICEANU, in fruntea PNL?! Cel mai nou SCENARIU prin care liberalii preiau Guvernarea

Tot mai multe voci de pe scena politica vorbesc in ultimele zile despre scenariul in care ALDE va trada PSD si se va alatura liberalilor cu care vor forma noul guvern, iar Calin Popescu Tariceanu ar.

Calin Popescu Tariceanu, despre posibilitatea ca ALDE sa se alature liberalilor: Senzatia mea este ca PNL incearca sa gaseasca o solutie ca sa iasa din incurcatura (VIDEO)

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a comentat joi informatiile aparute in spatiul public, conform carora ALDE ar putea sa se alature PNL, cu care sa formeze noul guvern. Tariceanu.

Surse: Care este optiunea lui Klaus Iohannis pentru functia de prim-ministru. Nu va accepta un candidat din partea PSD

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a precizat ca prefera sa desemneze un premier din partea partidului ALDE, partid condus acum de Calin Popescu-Tariceanu, in locul unui prim-ministru propus de.

TARICEANU: M-am intalnit cu domnul BASESCU de curand, ii impartasesc punctul de vedere! (VIDEO)

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi ca s-a intalnit recent cu fostul presedinte Traian Basescu. Tariceanu sustine ca impartasesete parereile liderului PMP cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )