Libnet.ro
UNICEF

09:00

Calin Popescu Tariceanu: Politicienii care si-au anuntat candidatura la alegerile locale sunt transati de DNA (VIDEO)

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu: Politicienii care si-au anuntat candidatura la alegerile locale sunt transati de DNA (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca in ultimul timp, politicienii care si-au anuntat candidatura la alegerile locale din vara sunt transati de DNA, multi dintre ei fiind chiar sc. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu: Politicienii care si-au anuntat candidatura la alegerile locale sunt transati de DNA

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca in ultimul timp, politicienii care si-au anuntat candidatura la alegerile locale din vara sunt transati de DNA, multi dintre ei fiind chiar sc.

Calin Popescu Tariceanu: Procesul intentat lui Liviu Dragnea este unul eminamente politic

Procesul intentat presedintelui PSD, Liviu Dragnea, dar si decizia iCCJ in cazul acestuia sunt actiuni eminamente politice, considera copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu. Principiile.

Tariceanu: Procesul intentat lui Liviu Dragnea, dar si decizia iCCJ sunt actiuni eminamente politice

Procesul intentat presedintelui PSD, Liviu Dragnea, dar si decizia iCCJ in cazul acestuia sunt actiuni eminamente politice, considera copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu, citat de Agerpres. Principiile statului de drept ne obliga sa respectam decizia oricarei instante judecatoresti, cu precadere atunci cand este una definitiva, dar, in acelasi timp, avem dreptul si chiar obligatia sa exprimam un punct de vedere politic, mai ales ca o facem pentru apararea democratiei si a pluralismului, aflate de mai multa vreme in Romania intr-un pericol vizibil si notoriu. Procesul intentat lui Liviu Dragnea, dar si decizia iCCJ sunt actiuni eminamente politice, ele reprezentand un unicat nedorit in lumea civilizata, a scris vineri Tariceanu pe Facebook.

Bugetul de protocol al presedintelui Senatului pe 2015 a fost de 250.000 de lei, in conditiile in care suma maxima lunara este de 10.000 de lei (VIDEO)

Bugetul de protocol al presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pe 2015 a fost de 250. 000 de lei. Asta in timp ce, conducerea Senatului, are la dispozitie o suma de maximum 10. 000 de lei lunar,.

Ponta, precizari despre ofiterul acoperit din PSD: Este vicepresedinte si a fost ministru. Cine sunt politicienii care indeplinesc aceste criterii

Fostul premier si lider al PSD, Victor Ponta, a revenit cu precizari, sambata, despre ofiterii acoperiti care vor sa preia puterea in partid. Vicepresedintele PSD si fostul ministru al Economiei, Mihai Tudose, a declarat, sambata, pentru News. ro, ca nu se simte vizat de postarea lui Victor Ponta privind ofiterii acoperiti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )