Libnet.ro
UNICEF

13:00

Calin Popescu-Tariceanu: Vad un pericol major pentru Romania

Antena3 Antena3,
Calin Popescu-Tariceanu: Vad un pericol major pentru Romania

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat, miercuri, ca in pofida faptului ca Romania nu mai este condusa de Traian Basescu, practicile acestui regim continua. Continua comportamentul anumitor. continuă pe Antena3

Ce spune Calin Popescu-Tariceanu despre sistemul clientelar mafiot

Copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca actiunea justitiei a demontat construirea sistemelor clientelare, dar ele nu vor disparea prea curand. Actiunea procurorilor a demontat intr-o.

Calin Popescu Tariceanu, despre Codul Fiscal care va fi discutat joi in Parlament: Este un document extrem de necesar pentru Romania. Vine in intampinarea asteptarilor mediului de afaceri (VIDEO)

Coalitia de guvernare, PNL si UDMR vor participa, joi, la ora 10, in Parlament, la o discutie tehnica pe marginea implicatiilor fiscal-bugetare ale Codului Fiscal. Discutiile tehnice vor fi urmate de discutii.

Planul lui Tariceanu de relansare economica

Calin Popescu-Tariceanu afirma ca ceea ce se intampla acum pe plan economic reprezinta consecintele nefaste ale unor decizii economice luate in cei 25 de ani de la caderea comunismului, iar si mai grav este.

De ce spune Tariceanu ca sustine Codul Fiscal in varianta cu TVA de 19%

Calin Popescu-Tariceanu, copreseintele ALDE, a declarat, miercuri, ca partidul sau va sustine Codul fiscal in varianta in care a fost votatata de Parlament, cu TVA de 19%.

FRF a scos la vanzare biletele pentru Romania-Grecia

Federatia Romana de Fotbal FRF) a inceput de luni comercializarea biletelor de acces la partida Romania-Grecia din preliminariile EURO 2016, meci programat pe 7 septembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )