Libnet.ro
UNICEF

14:00

Calin Popescu Tariceanu: Vom discuta cu colegii de la PSD ca Ordonanta privind Codurile penale sa fie respinsa

Hotnews Hotnews,
 Calin Popescu Tariceanu: Vom discuta cu colegii de la PSD ca Ordonanta privind Codurile penale sa fie respinsa

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica seara, intr-o emisiune la Romania Tv, ca va discuta cu reprezentantii PSD ca Ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor penale sa fie respinsa in Parlament si sa fie adoptata propunerea legislativa aflata la Camera Deputatilor care rezolva articolele declarate neconstitutionale, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin viziteaza judetul Dambovita

Co-presedintii Aliantei Liberalilor si Democratilor, Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu, vor efectua o vizita in Dambovita, la invitatia conducerii judetene ALDE.

Tariceanu: Era in spiritul Constitutiei ca presedintele sa informeze Parlamentul in privinta mandatului pentru Summitul NATO de la Varsovia

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca, in spiritul Constitutiei, seful statului trebuia sa fi initiat consultari cu partidele parlamentare si sa informeze Parlamentul in privinta mandatului pe care-l va sustine la Summitul NATO de la Varsovia.

Dupa alegeri vom discuta despre o posibila motiune de cenzura impotriva Guvernului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca social-democratii vor continua discutiile cu reprezentantii ALDE despre o posibila initiere a unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului dupa alegerile locale din 5 iunie.

Dragu: Vom discuta si saptamana viitoare cu ANAF si alte institutii despre reautorizarea pe platforma Petromidia

Minsterul Finantelor va discuta saptamana viitoare cu reprezentantii ANAF si ai altor institutii pentru a rezolva problema certificatului de reautorizare a antrepozitului fiscal al Rompetrol Gas de pe platforma Petromidia, intrucat nu exista o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )