Libnet.ro
UNICEF

01:05

Camera Deputatilor a luat act de demisia din Parlament a lui Surupaceanu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Camera Deputatilor a luat act de demisia din Parlament a lui Surupaceanu

Camera Deputatilor a luat act, ieri, de demisia deputatului PSD Mugurel Surupaceanu din Parlament si a declarat vacant postul acestuia. continuă pe Ziarul Bursa

Elena Udrea si-a anuntat la Roman candidatura pentru un loc in Camera Deputatilor

Fostul ministru Elena Udrea si-a anuntat, astazi, la Roman, candidatura pentru un loc in Camera Deputatilor la alegerile din decembrie.

Elena Udrea si-a anuntat candidatura pentru Camera Deputatilor, la Roman

Fostul ministru Elena Udrea si-a anuntat, duminica, la Roman, intr-o conferinta de presa, candidatura pentru un loc in Camera Deputatilor la alegerile din decembrie, precizand ca nu este intamplator faptul.

Surupaceanu a demisionat din Parlament

Mugurel Surupaceanu si-a dat astazi demisia din PSD si din Parlament.

Camera Deputatilor a adoptat sapte proiecte de lege

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat pe articole, astazi, sapte proiecte de lege, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Deputatul PSD Mugurel Surupaceanu A DEMISIONAT din partid si din Parlament.

Deputatul PSD Mugurel Surupaceanu a demisionat, luni, din partid si din Parlament, intrucat nu a fost inclus pe lista cu candidatii formatiunii pentru alegerile parlamentare, el spunand ca nu este traseist politic si ca nu se va inscrie in alt partid in aceasta toamna, informeaza Mediafax. Surupaceanu a declarat pentru Mediafax ca a transmis demisia prin fax la sediul PSD Gorj, el luand hotararea de a nu mai candida pentru un nou mandat in aceasta toamna nici ca independent si nici din .

Deputatul PSD Mugurel Surupaceanu a demisionat din partid si din Parlament

Deputatul PSD Mugurel Surupaceanu a demisionat, luni, din partid si din Parlament, intrucat nu a fost inclus pe lista cu candidatii formatiunii pentru alegerile parlamentare, el spunand ca nu este traseist politic si ca nu se va inscrie in alt partid in aceasta toamna, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )