Libnet.ro
UNICEF

20:00

Camera Deputatilor a respins amnistierea plagiatorilor

Hotnews Hotnews,
 Camera Deputatilor a respins amnistierea plagiatorilor

Plenul Camerei Deputatilor a votat miercuri scoaterea articolelor din ordonanta de urgenta 94/2014 care le dau doctorilor puterea sa renunte fara explicatii la titlul stiintific. Deputatii au adoptat astfel proiectul de transformare a ordonantei in lege, cu amendamentele aduse de liberali in comisia de invatamant. Proiectul a fost adoptat cu 311 voturi pentru, 11 abtineri si doua voturi impotriva, potrivit Agerpres. Printre cei care au votat s-a numarat si Victor Ponta, care a declarat: Eu am votat in sensul in care, in intelepciunea sa, Parlamentul in unanimitate si in Comisie, si in Parlament a votat. Deci e foarte bine. Raluca Turcan: PSD-ul fie vrea sa scape de Victor Ponta, fie a facut un joc de imagine pentru a scapa de scandalul plagiatului. continuă pe Hotnews

Veste proasta pentru Ponta. Camera Deputatilor a respins amnistierea plagiatorilor

Camera Deputatilor a decis, miercuri, sa elimine din textul Ordonantei nr 94/2014 de modificare a legii educatiei prevederea care dadea dreptul unei persoane sa renunte unilateral la titlul de doctor, care ii permitea lui si Victor Ponta sa renunte la acest titlu, informeaza Mediafax.

Motiunea simpla initiata de PNL, respinsa in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a respins, miercuri, motiunea simpla initiata de PNL si intitulata PSD guverneaza la negru. Totul pentru PSD, nimic pentru cetatean!. Pentru motiune au votat 111 de deputati, 192 au fost impotriva, iar 20 s-au abtinut, informeaza Mediafax.

Elena Udrea contesta votul din Camera Deputatilor in cazul Gala Bute

Elena Udrea contesta votul din Camera Deputatilor privind solicitarile DNA pentru noile acuzatii care i se aduc deputatului. Potrivit avocatului acesteia, Marius Striblea, in plenul Camerei trebuiau sa voteze.

VIDEO Camera Deputatilor a avizat cererile de urmarire penala si de arestare a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute. Discursul lui Udrea: Sunt o tinta, sunt vanata sistematic. / Arestul preventiv, o parghie a procurilor similara cu tortura

Camera Deputatilor a avizat cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute cu 170 de voturi 'pentru' si 118 'impotriva'. Deputatii au votat si cererea procurorilor DNA de incepere a urmaririi penale a Elenei Udrea in acelasi dosar. Votul a fost secret, cu bile. Ca si in urma cu doua saptamani, la votul deputatilor pe cererile din dosarul Microsoft, Udrea le-a cerut colegilor parlamentari sa voteze in favoarea inceperii urmaririi penale, dar nu si a arestului preventiv. Intr-un discurs in fata deputatilor, Udrea a spus ca este vanata sistematic si a cerut modificarea Codului penal si a celui de procedura penala, motivand ca arestul preventiv este o parghie similara cu tortura la care se apeleaza prea des. Ora 21:40: Hotararile Camerei Deputatilor privind cererile de urmarire penala si de incuviintare a arestarii preventive in cazul deputatului Elena Udrea au fost publicate in Monitorul Oficial.

Camera Deputatilor a aprobat modificarea Codului Silvic

Camera Deputatilor a adoptat, astazi, proiectul de modificare a Codului Silvic initiat de mai multi parlamentari PSD, liberaii criticand prevederile initiativei legislative, iar liderul social-democrat Victor Ponta sustinand ca tara noastra are nevoie de aceasta lege, transmit mass media.

Modificarea Codului Silvic, aprobata in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul de modificare a Codului Silvic initiat de parlamentari PSD, cu 208 voturi pentru, 97 impotriva si 27 abtineri, informeaza Mediafax.

Legea care permitea migratia alesilor locali, respinsa in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a decis, miercuri, respingerea Ordonantei 55/2014 care permitea migratia alesilor locali, declarata neconstitutionala, insa au adoptat un amendament, criticat de PNL, care arata ca primarii, consilierii care au trecut la alt partid pe baza ordonantei nu-si vor pierde mandatele, informeaza Mediafax.

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a dat un aviz pozitiv pentru urmarirea penala a lui Laszlo Borbely

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a dat marti un aviz pozitiv pentru urmarirea penala a deputatului Laszlo Borbely. in cadrul comisiei au fost exprimate 16 voturi pentru, 5 impotriva si 3.

Camera Deputatilor a decis inceperea urmarii penale in cazul Elenei Udrea

Camera Deputatilor a inceput votul asupra cererii procurorului general privind inceperea urmaririi penale in cazul Elenei Udrea, fost ministru al Dezvoltarii si turimului, pentru trei infractiuni de luare de mita.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )