Libnet.ro
UNICEF

07:30

Camera Deputatilor a respins OUG 13 si a adoptat OUG 14

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Camera Deputatilor a respins OUG 13 si a adoptat OUG 14

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, cu 292 de voturi pentru si o abtinere, legea de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata OUG 13. continuă pe Ziarul Bursa

Ordonata 14, pe masa deputatilor juristi. OUG 13, discutata in Comisia juridica a Senatului

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta, luni, Legea de aprobare a OUG 14/2016, prin care au fost abrogate modificarile aduse legislatiei penale, urmand ca, cel mai probabil, marti ea sa fie votata. De asemenea, Comisia juridica de la Senat incepe dezbaterile asupra OUG 13.

Victor Ponta, despre OUG 13 si 14: Totul a fost o greseala. Dintr-o ideea buna si corecta, s-a ajuns la un dezastru

Deputatul PSD Victor Ponta, a sustinut ca toata situatia de dupa 15 ianuarie, este o nebunie, iar OUG 13 si 14 au fost o greseala ce a pornit de la o idee buna, dar a ajuns, in scurt timp, un dezastru din cauza lipsei de comunicare.

UPDATE Final de drum pentru Ordonantele 13-14: respingerea OUG 13 si aprobarea OUG 14 de abrogare, votate de plenul Camerei Deputatilor/ Iordache si-a respins propria ordonanta

Plenul Camerei Deputatilor a votat marti legea de respingere a OUG 13/2017 si pe cea de aprobare a OUG 14/2017, care o abroga pe 13. Acestea merg la promulgare la presedintele Klaus Iohannis. Fostul premier Victor Ponta, deputat PSD, s-a abtinut la ambele voturi, in timp ce fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, autorul OUG 13, si-a respins propria ordonanta si a votat si pentru Ordonanta de abrogare. Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, a lipsit de la vot. Vezi in articol votul electronic pe cele doua ordonante.

Legea de respingere a OUG 13 si legea de aprobare a OUG 14, adoptate in plenul Camerei Deputatilor. Dragnea a lipsit de la sedinta (VIDEO)

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat legea de abrogare a OUG 13 cu 291 de voturi pentru si trei abtineri. Totodata, deputatii au adoptat si legea de aprobare a OUG 14 cu 292 de voturi.

Ordonanta 13 va fi discutata azi in Comisia juridica a Senatului. OUG 14, inca un pas spre adoptare

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta, luni, Legea de aprobare a OUG 14/2016, prin care au fost abrogate modificarile aduse legislatiei penale, urmand ca, cel mai probabil, marti ea sa fie votata. De asemenea, Comisia juridica a Senatului incepe dezbaterile asupra OUG 13.

Plenul Senatului a aprobat Legea de respingere a OUG 13

ACTUALIZARE 18:04 Senatorii au aprobat, in plen, proiectul de Lege de respingere a OUG 13/2017 inregistrandu-se 100 voturi pentru, noua abtineri si unul impotriva. *ACTUALIZARE 17:37 Tariceanu: Romania e o parodie de stat de drept ------ Legea de respingere a ordonantei de urgenta 13, prin care au fost modificate codurile penale, a primit, cu unanimitate de voturi, raport de aprobare, luni, din partea Comisiei juridice a Senatului, urmand ca respingerea sa fie confirmata si prin votul plenului Senatului.

Seful Comisiei de agricultura din Camera Deputatilor: Avem solutii pentru a evita procedura de infringement pe legea supermarketurilor

Presedintele Comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor, social-democratul Ioan Munteanu, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca exista solutii pentru a evita declansarea procedurii de infringement pe legea supermarketurilor, transmite Agerpres.

Victor Ponta, despre OUG 13 si 14: Totul a fost o greseala; dintr-o idee buna si corecta s-a ajuns la un dezastru

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat luni seara, la Romania TV, referitor la decizia Guvernului Grindeanu in cazul ordonantelor de urgenta 13 si 14, ca a existat o lipsa de asumare si de comunicare, iar vina nu poate fi data in totalitate pe Florin Iordache. Fostul premier a sustinut ca totul a fost o greseala, in conditiile in care dintr-o idee buna si corecta s-a ajuns la un dezastru.

Tariceanu, despre audierea ministrilor in dosarul OUG 13: Suntem unicat; procuratura ancheteaza deciziile politice ale Guvernului

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat luni, la Parlament, referitor la faptul ca mai multi ministri au fost audiati la DNA privind elaborarea OUG 13 de modificare a Codurilor penale, ca Romania este un unicat in.

VIDEO Deputatii juristi, raport favorabil pe legea de respingere a OUG 13. Florin Iordache si-a respins prin vot propria ordonanta/ Urmeaza votul final

Comisia juridica din Camera Deputatilor a adoptat marti dimineata un raport favorabil pentru legea de respingere a OUG 13/2017, abrogata de Guvern prin OUG 14, iar aceasta va intra la votul final marti dupa-amiaza. Tot marti va fi votata si OUG 14 in plenul Camerei Deputatilor. Printre cei care au votat pentru respingerea OUG 13 s-a numarat chiar fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, autorul acesteia, acum deputat PSD membru in Comisia Juridica vezi video si foto in articol)Votul final pe ambele ordonante va avea loc la ora 13.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )