Libnet.ro
UNICEF

06:00

Camera Deputatilor: Salarii mai MARI pentru medicii militari, politisti, functionari publici din penitenciare, ANPC

B1 B1,
Camera Deputatilor: Salarii mai MARI pentru medicii militari, politisti, functionari publici din penitenciare, ANPC

Deputatii au dat marti vot favorabilproiectului de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 2/2017 privind unele masuri fiscal-bugetare, precum si modificarea si completarea unor acte no. continuă pe B1

Camera Deputatilor: Salarii mai mari pentru unii bugetari si burse pentru studenti in vacanta de vara

Proiectul de lege pentru aprobarea OUG 2/2017 privind unele masuri fiscal-bugetare care prevede majorarea cu 20% a cuantumului brut al salariilor de baza aflate in plata pentru mai multe categorii de personal a fost adoptat marti, cu 232 voturi.

Anunt important facut de Primaria Capitalei! Amenzi de zece ori mai mari pentru cei care nu respecta curatenia pe domeniul public

Amenzile pentru cei care arunca resturi de tigari, hartii sau alte deseuri pe domeniul public, precum si pentru cei care deterioreaza mobilierul stradal vor creste de la 200 - 500 de lei la 2. 000 de.

Noile tarife RCA. Cand intra legea in vigoare si cu cat vor fi mai mari

Camera Deputatilor a votat marti, in calitate de camera decizionala, noua lege a asigurarilor de Raspundere Civila Auto RCA), care prevede tarife de referinta pentru politele obligatorii, in conditiile in care joi expira plafonarea tarifelor stabilita de Guvern in noiembrie 2016. Specialistii spun ca preturile vor creste, in ciuda tarifelor de referinta, care sunt doar orientative.

Studentii primesc bursa si in perioada vacantei de vara, in cuantum de 201 lei, a decis Camera Deputatilor

Proiectul de lege care prevede majorarea cu 20% a cuantumului brut al salariilor de baza aflate in plata pentru mai multe categorii de personal a fost adoptat de Camera Deputatilor, fiind aprobat si un amendament potrivit caruia studentii primesc bursa si in perioada vacantei de vara, in cuantum de 201 lei, pentru eforturile depuse si protectia sociala a acestora.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege care reglementeaza asigurarile auto obligatorii

Camera Deputatilor a adoptat marti proiectul de Lege privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule si tramvaie, initiativa elaborata si votata de social-democrati, precizeaza un comunicat de presa remis Redactiei.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege privind RCA

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 226 voturi 'pentru', 25 'impotriva' si 4 abtineri, proiectul de lege privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto pentr.

O familie de spioni, monopol pe portile antitero de la Camera Deputatilor

Firma unor fosti ofiteri de securitate va repara portile de control antiterorist de la Camera Deputatilor. Societatea este printre putinele din Romania autorizate sa presteze astfel de activitati,.

Care sunt cele mai mari greseli facute la prima intalnire, dezvaluite de o femeie care s-a vazut cu peste 50 de barbati intr-un singur an

O tanara din Marea Britanie a iesit in oras cu peste 50 de barbati pentru a afla care sunt cele mai mari greseli facute la prima intalnire. in urma experimentului, a realizat o lista a lucrurilor care pot lasa o impresie gresita persoanei de sex opus.

Cei mai mari contestatari ai Simonei Halep se recunosc invinsi: Daca cineva ar fi spus asta despre ea acum cateva luni, multi ar fi inceput sa rada

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, prima ei performanta notabila din 2017, si a reusit sa le dea peste nas chiar si celor mai mari contestatari ai ei.

Studentii primesc BURSA si in perioada vacantei de vara, in cuantum de 201 lei, a decis Camera Deputatilor

Proiectul de lege pentru aprobarea OUG 2/2017 privind unele masuri fiscal-bugetare care prevede majorarea cu 20% a cuantumului brut al salariilor de baza aflate in plata pentru mai multe categorii de personal a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )