Libnet.ro
UNICEF

07:00

Camera Deputatilor voteaza, joi, arestarea Elenei Udrea

România Liberă România Liberă,
Camera Deputatilor voteaza, joi, arestarea Elenei Udrea

Cererea DNA de arestare a deputatului Elena Udrea a ajuns la Camera Deputatilor, Biroul Permanent al acestui for legislativ urmand sa se reuneasca joi, la ora 12. 0,0 pentru a decide care va fi parcursul acestei noi solicitari a Justitiei, au spus miercuri, pentru Mediafax, surse oficiale. continuă pe România Liberă

Anuntul facut de Zgonea. Cand se va pronunta Camera Deputatilor asupra ridicarii imunitatii Elenei Udrea

Presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, ca plenul se va pronunta luni asupra asupra cererii de incepere a urmaririi penale in cazul Udrea, unde exista deja aviz pozitiv, precum si asupra celorlalte.

DNA cere arestarea Elenei Udrea si in dosarul Microsoft

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), cere arestarea Elenei Udrea in dosarul Microsoft, acuzata de trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii de avere, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

DNA cere arestarea Elenei Udrea, in Dosarul Gala Bute. Deputatul, acuzat de luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, miercuri, sesizarea Camerei Deputatilor pentru incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, dupa ce.

DNA cere aviz pentru arestarea Elenei Udrea si in dosarul Microsoft. Udrea ar fi cerut 500.000 de euro pentru a ajuta un afacerist vizat in dosar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie cer Camerei Deputatilor aviz pentru incuviintarea arestarii preventive a fostului ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, si in dosarul Microsoft. Aceasta este acuzata de mai multe fapte de coruptie, inclusiv de spalare de bani. Udrea i-ar fi cerut unui om de afaceri vizat in acest dosar 500. 000 de euro pentru a-i rezolva problemele din justitie.

DNA cere arestarea Elenei Udrea. Aceasta este acuzata si de luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, miercuri, sesizarea Camerei Deputatilor pentru incuviintarea arestarii preventive a fostului ministru Elena Udrea. La data de 4 februarie 2015, procurorii din cadrul Dire.

Codruta Kovesi (DNA) cere arestarea Elenei Udrea

Actualizare 16:18 Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus, astazi, extinderea cercetarilor fata de Elena Udrea, pentru luare de mita in dosarul Gala Bute, iar procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cere arestarea fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului. --- * Predoiu, despre Gala Bute: Hotararea de Guvern a fost legala, dar e o diferenta fata de aplicarea ei * Ciuca: De maine, oricand se poate convoca plenul Camerei pentru votul la avizul referitor la Udrea * Udrea: Nu voi discuta fondul cauzei &171;Gala Bute &187; * Resmerita, Lungu si Nastasia, arestati la domiciliu; propunerea pentru Obreja disjunsa.

Camera Deputatilor discuta joi cererea de incuviintare a arestarii preventive pe numele Elenei Udrea

Solicitarea procurorilor DNA privind incuviintare a arestarii preventive pe numele Elenei Udrea in dosarul Gala Bute va fi discutata joi in sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, care va avea.

Adrian Ursu: Arestarea Elenei Udrea nu inseamna decapitarea regimului Basescu

Directia Nationala Anticoruptie continua seria audierilor si retinerilor spectaculoase din ultimele saptamani. Dupa ce au audiat si retinut oameni politici influenti si oameni de afaceri puternici,.

Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea a ajuns la Camera Deputatilor. Zgonea revine in tara in aceasta seara pentru a convoca sedinta

Conducerea Camerei Deputatilor se intruneste maine sa decida cand se voteaza incuviintarea arestarii Elenei Udrea. Presedintele acestei camere, Valeriu Zgonea, se intoarce in tara chiar in aceasta.

Probe ZDROBITOARE impotriva Elenei Udrea: circuitul banilor in conturi, interceptari si denunturi

Probele in baza carora DNA cere aviz pentru arestarea Elenei Udrea ar fi reprezentate de circuitul banilor in conturi, de interceptari si de denunturi in dosarul in care este acuzata ca a luat mita 500. 000 de euro, noua infractiune de care este acuzata fosta candidata la presedintia Romaniei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )