Libnet.ro
UNICEF

09:00

Adrian Ursu: Arestarea Elenei Udrea nu inseamna decapitarea regimului Basescu

Antena3 Antena3,
Adrian Ursu: Arestarea Elenei Udrea nu inseamna decapitarea regimului Basescu

Directia Nationala Anticoruptie continua seria audierilor si retinerilor spectaculoase din ultimele saptamani. Dupa ce au audiat si retinut oameni politici influenti si oameni de afaceri puternici,. continuă pe Antena3

DNA cere arestarea Elenei Udrea si in dosarul Microsoft

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), cere arestarea Elenei Udrea in dosarul Microsoft, acuzata de trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii de avere, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

DNA cere arestarea Elenei Udrea, in Dosarul Gala Bute. Deputatul, acuzat de luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, miercuri, sesizarea Camerei Deputatilor pentru incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, dupa ce.

Codruta Kovesi (DNA) cere arestarea Elenei Udrea

Actualizare 16:18 Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus, astazi, extinderea cercetarilor fata de Elena Udrea, pentru luare de mita in dosarul Gala Bute, iar procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cere arestarea fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului. --- * Predoiu, despre Gala Bute: Hotararea de Guvern a fost legala, dar e o diferenta fata de aplicarea ei * Ciuca: De maine, oricand se poate convoca plenul Camerei pentru votul la avizul referitor la Udrea * Udrea: Nu voi discuta fondul cauzei &171;Gala Bute &187; * Resmerita, Lungu si Nastasia, arestati la domiciliu; propunerea pentru Obreja disjunsa.

DNA cere aviz pentru arestarea Elenei Udrea si in dosarul Microsoft. Udrea ar fi cerut 500.000 de euro pentru a ajuta un afacerist vizat in dosar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie cer Camerei Deputatilor aviz pentru incuviintarea arestarii preventive a fostului ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, si in dosarul Microsoft. Aceasta este acuzata de mai multe fapte de coruptie, inclusiv de spalare de bani. Udrea i-ar fi cerut unui om de afaceri vizat in acest dosar 500. 000 de euro pentru a-i rezolva problemele din justitie.

DNA cere arestarea Elenei Udrea. Aceasta este acuzata si de luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, miercuri, sesizarea Camerei Deputatilor pentru incuviintarea arestarii preventive a fostului ministru Elena Udrea. La data de 4 februarie 2015, procurorii din cadrul Dire.

Adrian Ursu: Este obligatoriu ca aceasta ancheta despre Elena Udrea sa aiba loc, sunt acuzatii foarte grave si concrete

Realizatorul emisiunii Secvential, Adrian Ursu, a comentat cazul Elenei Udrea si acuzatiilor pe care aceasta le-a adus la adresa sefului SRI, in direct, in editia de miercuri a emisiunii Se intampla in Rom.

DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, pentru luare de mita/ DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general cerere de incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea. Potrivit comunicatului DNA, faptele de care e acuzata Elena Udrea au legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in perioada 2010 - 2012. DNA anunta ca extins cercetarile in cazul Elenei Udrea, pentru luare de mita. 21: DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft, unde deja se impusese controlul judiciar. Ora 16. 42: Potrivit referatului DNA, procurorii o acuza pe Udrea de luare de mita pentru ca aceasta ar fi conditionat plata unor lucrari publice catre o companie privata Termogaz Company S. ) de sponsorizarea de 3 milioane de lei acordata de acea companie firmei lui Rudel Obreja, organizatorul Galei Bute. Or, procurorii sustin ca Udrea Elena avea un interes direct in organizarea galei Bute, urmarind obtinerea unor beneficii electorale prin asocierea imaginii cu cea a sportivului.

Noi DEZVALUIRI in dosarul Elenei Udrea: Gala Bute, facuta pe credit luat de Obreja

Gala Bute a fost facuta cu credit de la banca, garantat de ministerul Elenei Udrea. Informatia apare in referatul prin care procurorii cer arestarea lui Rudel Obreja si ai altor apropiati ai lui Udrea. Ingineria a.

Basescu NU a condus Romania. Declaratia Elenei Udrea care arata CINE a fost pana acum la putere

Cristian Troncota, decanul Academiei Nationale de Informatii, considera ca fostul sef al SRI, George Maior, a plecat din fruntea SRI din cauza Elenei Udrea. De ce tinta Elenei Udrea este Florian Coldea,.

ANI verifica averea Elenei Udrea. Seful ANI, intrebat despre Udrea: Antena 3 le stie pe toate

Agentia Nationala de integritate a inceput verificarea averii Elenei Udrea, din octombrie 2014. Inspectorii de integritate verifica daca sunt inadvertente intre declaratia de avere a deputatului PMP Elena.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )