Libnet.ro
UNICEF

08:30

Basescu NU a condus Romania. Declaratia Elenei Udrea care arata CINE a fost pana acum la putere

Antena3 Antena3,
Basescu NU a condus Romania. Declaratia Elenei Udrea care arata CINE a fost pana acum la putere

Cristian Troncota, decanul Academiei Nationale de Informatii, considera ca fostul sef al SRI, George Maior, a plecat din fruntea SRI din cauza Elenei Udrea. De ce tinta Elenei Udrea este Florian Coldea,. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei. Denuntul care arata legatura mafiei cu Basescu

Adrian Ursu a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un denunt depus saptamana trecuta la DNA. Potrivit lui Adrian Ursu, continutul documentului da completarea tabloului despre sistemul securisto-mafiot in care.

ANI verifica averea Elenei Udrea. Seful ANI, intrebat despre Udrea: Antena 3 le stie pe toate

Agentia Nationala de integritate a inceput verificarea averii Elenei Udrea, din octombrie 2014. Inspectorii de integritate verifica daca sunt inadvertente intre declaratia de avere a deputatului PMP Elena.

Averea Elenei Udrea, verificata de Agentia Nationala de Integritate

Averea Elenei Udrea este verificata de Agentia Nationala de Integritate, dupa ce inspectorii ANI s-au autosesizat in luna octombrie a anului trecut, au declarat oficiali din cadrul institutiei pentru Mediafax. Inspectorii de integritate verifica daca sunt inadvertente intre declaratia de avere a deputatului PMP Elena Udrea si bunurile si banii pe care aceasta le detine.

Felix Rache: Sunt curios daca Basescu isi mentine afirmatiile despre Udrea. Ca o lauda pana acum

Realizatorul emisiunii Deziluzia Optica, Felix Rache, a comentat, in emisiunea Editie de Weekend, poza in care Traian Basescu tine o mana pe crestetul capului Elenei Udrea. Poza a fost.

Traian Basescu, despre declaratiile Elenei Udrea: imi este tare bine in mijlocul familiei

Fostul presedinte Traian Basescu nu a dorit sa comenteze afirmatiile acuzatoare ale Elenei Udrea la adresa sefului SRI, Florian Coldea, precizand ca deocamdata isi mentine decizia de a nu mai avea niciun fel de declaratii publice. Deputatul Elena Udrea spune ca l-a informat pe fostul sef al statului despre banii pe care i-ar fi cerut Florian Coldea fostului sau sot, Dorin Cocos, pentru finantarea televiziunii lui Sebastian Ghita.

Fostul consilier prezidential Iulian Fota, despre afirmatiile Elenei Udrea: Basescu era greu de manipulat. Unele afirmatii sunt barfe

Fost consilier prezidential pe probleme de securitate in mandatele lui Traian Basescu, Iulian Fota a declarat, intr-un interviu acordat Q Magazine, ca desi unele dintre afirmatiile Elenei Udrea ar putea fi adevarate, altele sunt barfe.

O noua cerere de arestare a Elenei Udrea, in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie a trimis o noua cerere de arestare pe numele Elenei Udrea, de aceasta data in dosarul Microsoft. , se arata intr-un comunicat DNA.

Noi DEZVALUIRI in dosarul Elenei Udrea: Gala Bute, facuta pe credit luat de Obreja

Gala Bute a fost facuta cu credit de la banca, garantat de ministerul Elenei Udrea. Informatia apare in referatul prin care procurorii cer arestarea lui Rudel Obreja si ai altor apropiati ai lui Udrea. Ingineria a.

Subiectiv: Acuzatiile DNA la adresa Elenei Udrea

Razvan Dumitrescu a prezentat in editia de miercuri a emisiunii Subiectiv, cateva dintre acuzatiile DNA care ii sunt aduse Elenei Udrea, in dosarul Microsoft. in anul 2013, pe fondul cercetarilor efectuate de.

Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea a ajuns la Camera Deputatilor. Zgonea revine in tara in aceasta seara pentru a convoca sedinta

Conducerea Camerei Deputatilor se intruneste maine sa decida cand se voteaza incuviintarea arestarii Elenei Udrea. Presedintele acestei camere, Valeriu Zgonea, se intoarce in tara chiar in aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )