Libnet.ro
UNICEF

15:00

Camerele foto cu aspect RETRO, din nou la moda. Vezi cum arata cea mai noua camera Olympus.

România Liberă România Liberă,
Camerele foto cu aspect RETRO, din nou la moda. Vezi cum arata cea mai noua camera Olympus.

Olympus a lansat, joi, in Romania, o noua camera foto, care se se distinge prin aspectul retro si caracteristicile tehnice. Noul model PEN E-P5 este o camera mirrorless de 16 megapixeli, care beneficiaza de o viteza a obturatorului de 1/8000 secunde, fiind cea mai rapida camera mirrorless. Cu o greutate de numai 378 de grame, PEN E-P5 este, de asemenea, o camera foto portabila si usor de utilizat. Modelul PEN E-P% are WiFi incorporat, focalizare automata rapida, stabilizator de imagine pe . continuă pe România Liberă

Iranienii folosesc din nou spatiul virtual pentru mobilizare la alegerile prezidentiale.

Retelele de socializare, blocate de patru ani, dupa ce au contribuit la o mobilizare impotriva realegerii lui Mahmoud Ahmadinejad, au inceput sa functioneze din nou in acest an, relateaza AFP, citat de Mediafax. Voi vota, afirma Rahele pe pagina sa, chiar daca exista o sansa dintr-o suta ca votul meu sa conteze si chiar daca va trebui sa aleg intre ciuma si holera, in timp ce majoritatea celor sase candidati aflati in cursa prezidentiala sunt conservatori apropiati Ghidului suprem Ali .

Lucian Duta, trimis de Basescu, din nou, in fruntea Casei Nationale de Sanatate

Lucian Duta revine in fruntea Casei Nationale de Sanatate de unde a plecat dupa ce si-a batut joc de bolnavii de cancer. Cel care l-a propulsat din nou in conducerea CNAS este chiar presedintele Traian.

Report urias inregistrat din nou la Loto 6/49: peste 8,6 milioane de euro. Vezi numerele extrase joi

Joi, 13 iunie, au avut loc noi trageri LOTO 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 39,2 milioane lei peste 8,6 milioane euro), informeaza Loteria Romana, potrivitMediafax. Vezi in articol numerele extrase.

Francezii jignesc din nou tara noastra. Deputat: Romania este o SECATURA de stat

Incident diplomatic romano-francez, dupa ce un deputat al UMP de dreapta, opozitie), fost secretar de stat la Ministerul Afacerilor Europene din Franta, Pierre Lellouche, a catalogat Romania drept secatura de.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )