Libnet.ro
UNICEF

01:05

Camerele de supraveghere, din zona unde a fost ucis Boris Nemtov, erau oprite

România Liberă România Liberă,
Camerele de supraveghere, din zona unde a fost ucis Boris Nemtov, erau oprite

Unele dintre camerele de supraveghere din zona unde a fost ucis liderul opozitiei ruse Boris Nemtov, in noaptea de vineri spre sambata, erau oprite pentru reparatii, scrie cotidianul Kommersant, in timp ce autoritatile neaga aceasta afirmatie, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Camerele de supraveghere din zona in care a fost asasinat Boris Nemtov erau dezactivate: Autoritatile nu au niciun indiciu pentru gasirea vinovatului

Primele informatii din ancheta asupra mortii lui Boris Nemtov dau apa la moara celor care il acuza pe Vladimir Putin. Asta pentru ca multe dintre camerele de supraveghere din zona unde a fost ucis Nemtov erau.

Amanta cu care se afla Boris Nemtov cand a fost ucis: Habar n-am unde ma tin, sunt pazita si n-am voie sa plec

Anchetatorii rusi sugereaza tot mai des ca Anna Duritkaia, fotomodelul ucrainean care se afla alaturi de opozantul rus Boris Nemtov atunci cand a fost asasinat, a avut un rol - fie si inconstient - in lichidarea politicianului. Acum, surse din cadrul anchetei au declarat ca Duritkaia tocmai se intorsese din Elvetia, unde a mers pentru a avorta copilul lui Nemtov. Femeia este tinuta acum intr-o locatie secreta, sub paza armata.

Petro Porosenko: Boris Nemtov a fost ucis pentru ca urma sa dezvaluie legaturile intre Rusia si separatistii prorusi

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat sambata ca politicianul Boris Nemtov a fost ucis pentru ca intentiona sa faca publice dovezi referitoare la implicarea Rusiei in conflictul separatist din Ucraina, potrivit Reuters.

Locuitorii din Moscova depun flori si lumanari la locul unde a fost asasinat Boris Nemtov

Locuitorii din Moscova depun flori si lumanari pe un pod situat la cativa metri de Kremlin, locul unde a fost asasinat in noaptea de vineri spre sambata opozantul rus Boris Nemtov, relateaza Sputnik, in.

Un jurnalist ucrainean a fost ucis de mortiere langa Donetk

Sambata, un fotojurnalist ucrainean a fost ucis in estul Ucrainei, a anuntat publicatia la care lucra acesta, in timp ce armata ucraineana a raportat o scadere semnificativa a atacurilor rebelilor.

Porosenko: Nemtov a fost ucis pentru ca intentiona sa dezvaluie legaturile Rusiei cu conflictul din Ucraina

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat sambata ca politicianul de opozitie a fost ucis pentru ca intentiona sa faca publice dovezi privind implicarea Rusiei in conflictul separatist din Ucraina,.

O masina a cazut intr-un lac din zona Pipera (VIDEO)

Un autoturism a cazut intr-un lac din zona Pipera. Autoritatile au declarat ca nu exista nicio victima, insa oamenii legii spun ca masina era putin avariata, iar la locul derapajului s-a constatat o pata.

Multe din camerele de supraveghere, dezactivate in noaptea asasinarii lui Nemtov

Multe camere de supraveghere din Kremlin erau dezactivate vineri seara, cand a fost ucis Boris Nemtov - unul dintre liderii opozitiei ruse si printre cei mai virulenti critici ai presedintelui Vladimir Putin -.

Boris Nemtov se afla cu un fotomodel ucrainean in varsta de 23 de ani atunci cand a fost ucis. Viata sentimentala complicata a opozantului rus

Boris Nemtov, opozantul rus ucis vineri seara in centrul Moscovei, se afla alaturi de un fotomodel ucrainean, in varsta de 23 de ani, cu care presa sustine ca politicianul avea o relatie de mai bine de patru ani. Desi este casatorit de mai bine de 20 de ani, Nemtov are patru copii cu trei femei diferite si mai multe amante.

Boris Nemtov a fost ucis in plina strada. Un atacator neidentificat l-a impuscat de patru ori pe politicianul rus

Politicianul rus Boris Nemtov, unul dintre cei mai importanti membri ai opozitiei de la Moscova, a fost impuscat mortal, vineri seara, in apropierea Kremlinului, informeaza BBC News.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )