Libnet.ro
UNICEF

01:05

Camerele de supraveghere din zona in care a fost asasinat Boris Nemtov erau dezactivate: Autoritatile nu au niciun indiciu pentru gasirea vinovatului

B1 B1,
Camerele de supraveghere din zona in care a fost asasinat Boris Nemtov erau dezactivate: Autoritatile nu au niciun indiciu pentru gasirea vinovatului

Primele informatii din ancheta asupra mortii lui Boris Nemtov dau apa la moara celor care il acuza pe Vladimir Putin. Asta pentru ca multe dintre camerele de supraveghere din zona unde a fost ucis Nemtov erau. continuă pe B1

Camerele de supraveghere, din zona unde a fost ucis Boris Nemtov, erau oprite

Unele dintre camerele de supraveghere din zona unde a fost ucis liderul opozitiei ruse Boris Nemtov, in noaptea de vineri spre sambata, erau oprite pentru reparatii, scrie cotidianul Kommersant, in timp ce autoritatile neaga aceasta afirmatie, informeaza Mediafax.

Locuitorii din Moscova depun flori si lumanari la locul unde a fost asasinat Boris Nemtov

Locuitorii din Moscova depun flori si lumanari pe un pod situat la cativa metri de Kremlin, locul unde a fost asasinat in noaptea de vineri spre sambata opozantul rus Boris Nemtov, relateaza Sputnik, in.

O masina a cazut intr-un lac din zona Pipera (VIDEO)

Un autoturism a cazut intr-un lac din zona Pipera. Autoritatile au declarat ca nu exista nicio victima, insa oamenii legii spun ca masina era putin avariata, iar la locul derapajului s-a constatat o pata.

Asasinat: Boris Nemtov, un critic inversunat al lui Putin a fost impuscat mortal (VIDEO)

Boris Nemtov, un critic vocal si important al lui Vladimir Putin, a fost impuscat mortal la Moscova. Boris Nemtov a fondat mai multe miscari de opozitie si a fost una dintre cele mai carismatice figuri ale politicii rusesti.

Presa din China despre asasinarea lui Boris Nemtsov: O lovitura severa pentru unitatea rusa / Asasinatul politic, o metoda depasita

Asasinatul politic este o metoda depasita, afirma luni un cotidian oficial chinezesc, intr-un editorial care condamna asasinarea opozantului rus Boris Nemtsov, calificata drept o lovitura severa pentru unitatea rusa, scrie AFP.

Tanara din Calarasi care a nascut gemeni prin cezariana, moarta in operatie. Ginecologul da vina pe anestezist

O tanara de 24 de ani care a nascut gemeni la Spitalul Judetean Calarasi a murit in timpul interventiei de cezariana, iar medicul care a facut operatia sustine ca, probabil, decesul a fost cauzat de.

Fata de 16 ani gasita intr-un parc din Iasi a fost ucisa. Principalul suspect, un alt adolescent

Procurorii au stabilit ca fata de 16 ani gasita moarta in Parcul Copou din Iasi a fost ucisa, fiind strangulata, iar principalul suspect este un alt adolescent. Conform prim-procurorului Parchetului.

Cel mai mare stadion din Germania a fost inchis, dupa ce au depistat o BOMBA de 250 kg in tribune

Stadionul de fotbal din Dortmund, cel mai mare din Germania, a fost evacuat si temporar inchis dupa descoperirea unei bombe de aviatie neexplodate din cel de-al doilea razboi mondial. Bomba a fost dezamorsata.

Business report: Dobanda bancii si comisionul de risc, desfiintate de o decizie a Curtii de Justitie a UE; Orasul din Romania care starneste invidia in privinta locurilor de munca pentru tineri si a PIB-ului pe cap de locuitor; Capcana costurilor mari la

Castiguri de zece ori mai mari la bursa decat la banca. In contextul dobanzilor reduse la depozitele bancare, bursa si fondurile mutuale sunt doua alternative atractive pentru romanii care vor sa-si inmulteasca economiile. Disciplinele la care ne-a declarat corijenti Comisia Europeana: Nota 2 la programul de asistenta financiara. Comisia Europeana a decis sa demareze procedura de dezechilibru macroeconomic pentru Romania.

Germania: Singurul conflict din lume, care poate fi rezolvat, este cel din Ucraina. Dar asta poate dura zeci de ani!

Situatia tensionata din Ucraina reprezinta singurul conflict contemporan care poate fi solutionat, dar pana la stabilirea unei solutii finale ar putea trece si cateva zeci de ani, este de parere ministrul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )