Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanara din Calarasi care a nascut gemeni prin cezariana, moarta in operatie. Ginecologul da vina pe anestezist

B1 B1,
Tanara din Calarasi care a nascut gemeni prin cezariana, moarta in operatie. Ginecologul da vina pe anestezist

O tanara de 24 de ani care a nascut gemeni la Spitalul Judetean Calarasi a murit in timpul interventiei de cezariana, iar medicul care a facut operatia sustine ca, probabil, decesul a fost cauzat de. continuă pe B1

Amadeus, prima formatie din Romania care apare in presa americana! Artistele, pe 12 pagini in revista Fashion MOST!

Amadeus a devenit prima trupa din Romania ce apare in paginile unei prestigioase publicatii americane. Este vorba de revista Fashion MOST, in care apare un articol vast, ce se intinde pe 12 pagini, despre talentatele artiste.

Caz revoltator la Calarasi, unde o tanara a facut stop cardiac dupa ce a nascut gemeni.Cauza probabila, anestezia

Scandal la Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi, dupa ce o tanara in varsta de 24 de ani a murit in conditii neelucidate, pe masa de operatie. Familia pacientei arunca acuzatii grave la adresa medicilor care au avut-o in ingrijire, dar dau vina si pe conditiile mizere din unitatea medicala.

Ce a patit o tanara din cauza unui fir de par crescut in piele

Din cauza unui fir de par, o tanara a ajuns in stare grava la spital, cu o infectie de dimensiunea unui mingi de baseball, scrie revista Cosmopolitan.

Seful al IPJ Vaslui, suspendat din functie. Care este motivul

Seful Serviciului pentru Actiuni Speciale din Politia Judeteana Vaslui, Grisa Mititelu, trimis in judecata intrucat a refuzat sa fie testat cu alcooltestul si sa ii fie recoltate probe biologice, dupa ce a lovit cu masina o tanara, a fost suspendat din functie si pus la dispozitia comandantului IPJ, transmite Mediafax.

Germania: Singurul conflict din lume, care poate fi rezolvat, este cel din Ucraina. Dar asta poate dura zeci de ani!

Situatia tensionata din Ucraina reprezinta singurul conflict contemporan care poate fi solutionat, dar pana la stabilirea unei solutii finale ar putea trece si cateva zeci de ani, este de parere ministrul.

Tara din Europa care a ramas FARA GUNOAIE. Am ajuns sa IMPORTAM deseuri de la tarile vecine. Cati bani fac din industria asta

Imaginati-va o lume in care poluarea nu ar fi o problema, iar orasele ar fi niste medii extrem de sanatoase pentru a ne duce traiul. Mai mult, mediul inconjurator - padurile, oceanele, raurile nu ar avea de.

VIDEO: A fost descoperita cea mai mare gaura neagra din Univers care contrazice fizica

Oamenii de stiinta au descoperit o gaura neagra care este atat de mare incat contrazice teoria cresterii acestor formatiuni misterioase din Univers. Practic, descoperirea contrazice Fizica cuantica pe care noi o cunoastem in prezent, potrivit Mediafax. ro .

Monstrul din Sibiu, care si-a violat fetita de 1 an, a fost ARESTAT de politisti

Barbatul din Sibiu, suspectat ca si-a abuzat sexual fetita de un an si 10 luni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta a fotografiat scene indecente cu el si copila si a postat pozele pe un site .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )