Libnet.ro
UNICEF

15:30

Un camion cu sirieni condus de un cetatean roman s-a rasturnat in Ungaria: 10 refugiati au fost raniti

B1 B1,
Un camion cu sirieni condus de un cetatean roman s-a rasturnat in Ungaria: 10 refugiati au fost raniti

Zece persoane au fost ranite dupa ce un camion condus de un cetatean roman s-a rasturnat vineri dimineata pe o autostrada din Ungaria, transmite B1 TV. Conform politiei ungare, in vehicul se aflau cel putin. continuă pe B1

Un microbuz cu migranti sirieni, condus de un roman, s-a rasturnat in Ungaria, zece persoane au fost ranite

Zece migranti sirieni au fost raniti vineri dupa ce microbuzul in care se aflau, si care era condus de un cetatean roman, s-a rasturnat pe autostrada M5 din Ungaria, a anuntat politia ungara, citata de Reuters.

Ungaria: O camioneta cu refugiati condusa de un roman s-a RASTURNAT. Zece persoane, ranite

Zece persoane au fost ranite dupa ce o camioneta cu cel putin 18 refugiati sirieni, condusa de un roman s-a rasturnat vineri dimineata pe o autostrada din Ungaria, a anuntat politia ungara.

Niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria

Niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria, in care au fost gasiti mai multi refugiati asfixiati, precizeaza Ministerul roman de Externe, intr-un comunicat de presa.

Niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria - MAE

Niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria, in care au fost gasiti mai multi refugiati asfixiati, precizeaza Ministerul roman de Externe, intr-un comunicat transmis HotNews. ro.

50 de refugiati, gasiti MORTI intr-un camion. Autovehiculul apartine unui roman

Aproximativ 50 de imigranti au fost gasiti morti intr-un camion abandonat pe o autostrada din Austria, potrivit unor surse citate de cotidianul Corriere della Sera.

Zece imigranti raniti, dupa ce o camioneta condusa de un roman s-a rasturnat in Ungaria

Zece imigranti au fost raniti vineri, dupa ce o camioneta condusa de un roman, arestat pentru trafic de imigranti, s-a rasturnat pe autostrada M5, in vestul Ungariei, a anuntat politia ungara. Camioneta .

Zece imigranti raniti in Ungaria, dupa ce camioneta condusa de un roman s-a rasturnat

Zece imigranti au fost raniti vineri, dupa ce o camioneta condusa de un roman, suspectat de trafic de imigranti, s-a rasturnat pe autostrada M5, in vestul Ungariei, a anuntat politia ungara intr-un comunicat pe site, relateaza Reuters online.

MAE: Camionul cu imigranti, abandonat in Austria, are numere de inmatriculare ungare provizorii. Niciun cetatean roman nu este implicat in incident

Ministerul roman al Afacerilor Externe anunta ca ambasada Romaniei la Viena a fost informata ca autovehiculul abandonat in Austria, in care au fost gasiti mai multi refugiati asfixiati, are numere de.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )