Libnet.ro
UNICEF

15:30

Niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria

Niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria, in care au fost gasiti mai multi refugiati asfixiati, precizeaza Ministerul roman de Externe, intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria - MAE

Niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria, in care au fost gasiti mai multi refugiati asfixiati, precizeaza Ministerul roman de Externe, intr-un comunicat transmis HotNews. ro.

MAE nu confirma ca un roman este implicat in cazul camionului cu imigranti morti

UPDATE - Ministerul Afacerilor Externe a precizat, joi, ca niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria, in care erau zeci de imigranti morti, potrivit informatiilor.

MAE: Camionul cu imigranti, abandonat in Austria, are numere de inmatriculare ungare provizorii. Niciun cetatean roman nu este implicat in incident

Ministerul roman al Afacerilor Externe anunta ca ambasada Romaniei la Viena a fost informata ca autovehiculul abandonat in Austria, in care au fost gasiti mai multi refugiati asfixiati, are numere de.

MAE: Niciun roman nu este implicat in cazul camionului cu imigranti morti

Niciun roman nu este implicat in cazul camionului abandonat pe o sosea din Austria in care au fost gasite 71 de cadavre, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. Este vorba de refugiati sirieni, intucat au fost.

Precizari MAE privind accidentul din Austria, in care zeci de refugiati au murit

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, joi, ca niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria, in care erau zeci de imigranti morti.

Un camion cu sirieni condus de un cetatean roman s-a rasturnat in Ungaria: 10 refugiati au fost raniti

Zece persoane au fost ranite dupa ce un camion condus de un cetatean roman s-a rasturnat vineri dimineata pe o autostrada din Ungaria, transmite B1 TV. Conform politiei ungare, in vehicul se aflau cel putin.

MAE, despre camionul care ar fi detinut de un roman si in care au fost gasiti 50 de imigranti morti: Ambasadele din Budapesta si Viena nu au fost notificate oficial

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) anunta ca ambasadele Romaniei la Budapesta si Viena nu au fost notificate oficial cu privire la cazul camionului abandonat in Austria, in care au fost gasiti 50.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )