Libnet.ro
UNICEF

14:00

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015. Ministrul Educatiei ii premiaza pe profesorii care s-au implicat, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015. Ministrul Educatiei ii premiaza pe profesorii care s-au implicat, la Adevarul Live

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015 se incheie astazi, in prezenta ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, care ii premiaza personal pe cei 21 de profesori care au participat la campanie. continuă pe Adevărul

Rezultate finale Bac 2015. Ministrul Educatiei comenteaza astazi notele dupa contestatii, la Adevarul Live, ora 15.00

Astazi, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, vom discuta cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, despre notele de la Bacalaureat 2015, o sesiune marcata de o pleiada de contestatii, in special pentru proba de Limba si Literatura Romana. De asemenea, ii vom avea invitati in platou pe profesorii care au sprijinit campania Adevarul te mediteaza pentru Bacalaureat.

Bacalaureat 2015 Buzau. Peste 1.200 de elevi au depus contestatii

Unul din trei elevi buzoieni care au sustinut examenul de Bacalaureat 2015 spera sa obtina o medie mai buna sau chiar una de trecere, in multe dintre cazuri, in urma recorectarii lucrarilor. Centrele de examen au primit contestatii de la un numar de 1. 227 de elevi buzoieni, nemultumiti de evaluarea initiala. in judetul Buzau au fost inscrisi in Bac 3. 429 de liceeni.

Bacalaureat 2015 Ialomita. Examenul de maturitate vazut prin ochii elevilor care l-au picat: nu fii proasta, de ce plangi? Dai la toamna!

Pentru absolventii care au picat Bacalaureatul 2015, examenul nu reprezinta o miza importanta. Multi dintre ei au privit infrangerea cu detasare si asteapta sesiunea din toamna, pentru a demonstra tuturor ca si ei sunt in stare sa treaca examenul de maturitate.

Bacalaureat 2015 Buzau. Doua licee au rata de promovare zero

Doua licee din judetul Buzau au incheiat sesiunea de vara a examenului de Bacalaureat 2015 cu promovabilitate zero. Alte trei licee au avut sub 20 rata de promovare.

Rezultate Bacalaureat 2015 OLT. Peste o treime dintre candidati au contestat notele primite

Si in acest an, numerosi absolventi ai clasei a XII-a din judet s-au aratat nemultumiti de notele primite la bacalaureat. in urma sesiunii de vara a Bacalaureatului 2015, in judetul Olt s-a inregistrat o rata de promovare de 57,11%. Dintre elevii care au sustinut examenul, peste o treime au contestat notele obtinute. Rezultatele finale la Bacalaureat 2015 vor fi afisate vineri 10 iulie.

Rezultate Bacalaureat 2015 Olt. Nicio medie de 10 in judet

Rezultate Bacalaureat 2015. in judetul Olt au promovat examenul de bacalaureat 57,11% dintre absolventii clasei a XII-a. Cifra este imbucuratoare avand in vedere ca, in aceeasi perioada a anului trecut, procentul de promovare la bacalaureat a fost de 48,55% inainte de solutionarea contestatiilor. Din pacate, niciun elev din judet nu a obtinut media 10 la bacalaureat anul acesta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )