Libnet.ro
UNICEF

01:05

Campania de vaccinare a angajatilor din centrala nucleara de la Cernavoda s-a oprit la o zi dupa lansarea ei cu fast

Hotnews Hotnews,
 Campania de vaccinare a angajatilor din centrala nucleara de la Cernavoda s-a oprit la o zi dupa lansarea ei cu fast

Angajatii centralei nucleare de la Cernavoda sunt considerati personal esential si urmau sa fie vaccinati incepand de luni, 25 ianuarie, in cadrul etapei a doua. Startul campaniei de vaccinare a acestor persoane a fost prezentat ca un eveniment important, la care au participat ministrul energiei, Virgil Popescu, si directorul general al Nuclearelectrica, Cosmin Ghita, fiind invitata si presa. Doar ca aceasta campanie a tinut doar in ziua in care a fost prezent ministrul, potrivit informatiilor obtinute de HotNews. ro. continuă pe Hotnews

SUA: Mii de programari pentru vaccinare, anulate din cauza lipsei dozelor (presa)

Centre sanitare de pe intreg teritoriul SUA s-au vazut nevoite sa inceapa sa anuleze mii de programari pentru vaccinare anti-Covid-19 pe fondul penuriei de doze, lucru care ingrijoreaza si nedumereste oficialitatile sanitare.

Valeriu Gheorghita: Pana pe 15 aprilie sunt ocupate 1,8 milioane de locuri pentru vaccinare, 73% din ele de persoane cu boli cronice, respectiv persoane cu varste peste 65 de ani (VIDEO)

Din 26 ianuarie si pana pe 15 aprilie sunt ocupate 1,8 milioane de locuri pentru vaccinare la nivel national, iar 73% dintre acestea sunt ocupate de persoane cu boli cronice, respectiv persoane cu varste peste 65 de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )