Libnet.ro
UNICEF

22:00

Campanie din donatii ilegale pentru Traian Basescu si alianta DA

Antena3 Antena3,
Campanie din donatii ilegale pentru Traian Basescu si alianta DA

Traian Basescu si Alianta DA au primit ilegal milioane de dolari pentru campania electorala din 2004. Declaratia a fost facuta de Oana Florea, vicepresedintele filialei PC Bucuresti. Peste 7. continuă pe Antena3

Ivan: Presedintele Traian Basescu face campanie pentru Elena Udrea. Sa stea linistit, nu il suspendam

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a comentat, in direct la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu se plictiseste in weekend si lanseaza teme false, doar pentru a mai acapara atentia.

Purtatorul de cuvant al PNL, despre sesizarea presedintelui la CCR: Traian Basescu incearca sa saboteze reforma constitutionala

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat, sambata, pentru Mediafax, ca sesizarea Curtii Constitutionale pe modificarile aduse Legii referendumului de catre presedintele Traian Basescu reprezinta o incercare de sabotare a reformei constitutionale promovata de USL. La randul sau, Catalin Ivan, purtatorul de cuvant al PSD, a afirmat ca cei de la CC s-au pronuntat deja pe subiect, el adaugand ca presedintele Basescu este in campanie pentru Elena Udrea.

Traian Basescu a promulgat legea pentru ratificarea Scrisorii de intentie cu FMI si a Scrisorii pentru prelungirea Acordului stand-by

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului prin care se ratifica Scrisoarea de intentie semnata de autoritatile romane si aprobata de FMI precum si Scrisoarea prin care se solicita prelungirea Aranjamentului stand-by dintre Romania si Fondul Monetar International, de tip preventiv, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Traian Basescu a felicitat-o pe Angela Merkel pentru castigarea alegerilor

Presedintele Traian Basescu i-a transmis un mesaj Angelai Merkel prin intermediul caruia a felicitat-o pentru castigarea alegerilor, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Doresc sa va.

Traian Basescu a felicitat-o pe Angela Merkel pentru victoria in alegeri, imediat dupa publicarea exit-poll-urilor

Presedintele Traian Basescu i-a transmis cancelarului german Angela Merkel un mesaj de felicitari pentru victora pe care partidul sau a inregistrat-o in alegerile de duminica, potrivit unui comunicat al presedintiei, transmis la scurt timp dupa publicarea exit-poll-urilor.

Traian Basescu: UE stie ca noi terminam gazoductul spre Republica Moldova in decembrie, dar aici a fost un spectacol de lumini, va trebui sa informam Bruxelles-ul ca in februarie se va termina. Plus o intamplare cu nava de carton construita pentru Ceause

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, pe santierul gazoductului Iasi - Ungheni, ca termenul lunii decembrie nu va putea fi probabil respectat pentru interconectarea conductelor de gaze din Romania si Republica Moldova. Daca in contractul constructorului e trecuta luna februarie, trebuie sa tinem cont de acest termen si poate va trebui sa informam Bruxelles-ul ca nu vom putea da Moldovei acea jumatate de miliard de metri cubi de gaze, a spus Basescu. Poti sa faci spectacole de sunet si lumina la Rosia Montana ca-i intre noi, bagi niste mineri in galerie turistica si-i scoti. dar aici nu e turism, e geopolitica si se uita o Europa intreaga. Comisarul Oettinger stia ca in decembrie Moldova va primi gaze prin Romania, a mai atacat presedintele Basescu, facind trimitere directa la vizita din august a lui Victor Ponta, cand premierul a fost intampinat pe un santier plin de tevi si utilaje, care ulterior au disparut.

Traian Basescu a semnat decretul privind noul acord cu FMI

Presedintele Traian Basescu a semnat, astazi, decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea OUG nr. 45/2013 privind ratificarea Scrisorii de intentie semnate de autoritatile romane la Bucuresti, la 12 septembrie 2012, aprobata de FMI.

CCR discuta in 23 octombrie sesizarea lui Traian Basescu privind Legea referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va discuta in 23 octombrie sesizarea presedintelui Traian Basescu privind neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului.

Traian Basescu a sesizat la Curtea Constitutionala Legea Referendumului, care reduce pragul de prezenta la 30%

Presedintele Traian Basescu a trimis sambata dimineata o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea legii referendumului presedintelui Curtii Constitutionale, informeaza Administratia Prezidentiala. Presedintele a trimis Camerei Deputatilor spre reexaminare legea, insa solicitarea a fost respinsa, iar Camera a adoptat pe 10 septembrie Legea care reduce pragul de prezenta la 30%, de la 50%. Intra in articol pentru a citi textul integral al sesizarii.

Presedintele Traian Basescu contesta legea referendumului

Presedintele Traian Basescu a anuntat, sambata, ca va contesta Legea Referendumului, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a trimis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )