Libnet.ro
UNICEF

09:00

Canada adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei si rebelilor din estul Ucrainei

România Liberă România Liberă,
Canada adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei si rebelilor din estul Ucrainei

Premierul canadian Stephen Harper a anuntat, marti, o noua runda de sanctiuni ca raspuns la ceea ce a numit escaladarea actelor de agresiune din partea rebelilor prorusi in estul separatist al Ucrainei, relateaza postul de televiziune CBC, in pagina electronica, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Canada impune noi sanctiuni Rusiei, vizand in principal Rosneft

Canada a anuntat, ieri, noi sanctiuni impotriva Rusiei, care vizeaza in principal gigantul petrolier Rosneft, precum si responsabili politici si militari ucraineni prorusi, in contextul razboiului separatist din estul Ucrainei, relateaza AFP.

Canada a adoptat o noua serie de sanctiuni impotriva Rusiei

Premierul canadian Stephen Harper a anuntat marti o noua runda de sanctiuni ca raspuns la ceea ce a numit escaladarea actelor de agresiune din partea rebelilor prorusi in estul separatist al Ucrainei,.

Proiect: Codul Penal va include noi sanctiuni impotriva exploatarii sexuale si pornografiei infantile

Guvernul a modificat Codul Penal si Codul de Procedura Penala, prin introducerea unor noi infractiuni. Este vorba de folosirea prostitutiei infantile, folosirea serviciilor unor persoane traficate, fiind adaugate, de asemenea, variante agravante in cazul infractiunilor de viol si agresiune sexuala.

Bogdan Stancu, record de goluri impotriva unei echipe din Turcia

Internationalul roman Bogdan Stancu, atacantul lui Genclerbirligi, a inscris din nou in poarta celor de la Eskisehirspor, in meciul pierdut de echipa sa cu scorul de 1-2. Stancu a devenit singurul jucator care le-a marcat 9 goluri celor de la Eskisehirspor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )