Libnet.ro
UNICEF

16:30

Canalul Dunare-Marea Neagra, lagarul de exterminare al comunistilor. Peste 1000 de decese nu au fost inregistrate in niciun document

Antena3 Antena3,
Canalul Dunare-Marea Neagra, lagarul de exterminare al comunistilor. Peste 1000 de decese nu au fost inregistrate in niciun document

Canalul Dunare-Marea Neagra a implinit 30 de ani de existenta. Considerat una dintre cele mai marete realizari ale lui Nicolae Ceausescu, canalul are si o istorie mai putin cunoscuta. Pe santier au. continuă pe Antena3

Cum vede Canalul Dunare-Marea Neagra proiectantul sau, dupa trei decenii

Ieri, Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile a marcat trei decenii de cand Canalul Dunare-Marea Neagra a fost dat in exploatare. Cu aceasta ocazie, inginerul Chiriac Avadanei , proiectantul canalului, si-a adus aminte de inceputurile acestui proiect.

FOTO Trei decenii de la inaugurarea Canalului Dunare - Marea Neagra. Femei si barbati au muncit la mareata realizare

Fototeca Ortodoxiei Dobrogene ne-a pus la dispozitie mai multe imagini document din timpul lucrarilor la mareata realizare comunista: Canalul Dunare Marea Neagra.

FOTO VIDEO Trei decenii de la inaugurarea Canalului Dunare - Marea Neagra. Femei si barbati au muncit la mareata realizare

Fototeca Ortodoxiei Dobrogene ne-a pus la dispozitie mai multe imagini document din timpul lucrarilor la mareata realizare comunista: Canalul Dunare Marea Neagra.

30 de ani de la inaugurarea Magistralei Albastre. Proiectantul Canalului Dunare - Marea Neagra a fost premiat

Fosti muncitori si ingineri care au lucrat la construirea Canalului Dunare Marea Neagra s-au intalnit pe 15 mai 2014, dupa 30 de ani de la inaugurarea lui.

ExxonMobil plateste 21,4 milioane de dolari pentru transport aerian catre platformele din Marea Neagra

Compania ExxonMobil Exploration and Production Romania, parte a grupului american ExxonMobil, va plati 21,4 milioane de dolari unei firme canadiene pentru inchirierea unor elicoptere care sa asigure transportul pe platformele de foraj marin din Marea Neagra.

Flota rusa din Marea Neagra va primi 30 de nave noi pana in 2020

Flota rusa din Marea Neagra se va dota cu 30 de noi nave pana in anul 2020, a anuntat, marti, amiralul Viktor Cirkov. Programul de constructie navala prevede sosirea in Marea Neagra a circa 30 de nave si am.

Rusii sarbatoresc 231 de ani de la infiintarea Flotei ruse la Marea Neagra

Fortele ruse de la Sevastopol marcheaza marti 231 de ani de la infiintarea Florei ruse la Marea Neagra. Evenimentul este marcat printr-o serie de ceremonii, a anuntat Ministerul rus al Apararii, citat de.

Basescu: Marea Neagra este stomacul moale, vulnerabilitatea cea mai mare din regiune

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa intalnirea cu secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, ca Marea Neagra a devenit stomacul moale, partea cea mai vulnerabila din regiune si a propus in acest sens consolidarea.

Francezii au trimis o NAVA in Marea Neagra. Obiectivul si durata stationarii, neprecizate

O nava franceza de recunoastere a intrat joi in Marea Neagra, in scopul consolidarii prezentei internationale in regiune in contextul agravarii tensiunilor in Ucraina, a anuntat pentru AFP o sursa .

Nava franceza de recunoastere, in Marea Neagra

O nava franceza de recunoastere a intrat, joi, in Marea Neagra, pentru a consolida prezenta internationala in regiune, in contextul crizei ucrainene, a anuntat pentru AFP o sursa diplomatica, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )