Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand va fi judecata contestatia depusa de Elena Udrea fata de arestarea sa in dosarul Microsoft

Antena3 Antena3,
Cand va fi judecata contestatia depusa de Elena Udrea fata de arestarea sa in dosarul Microsoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) va judeca marti judecarea contestatiei depuse de deputatul Elena Udrea fata de arestarea sa preventiva in dosarul Microsoft, informeaza Agerpres. Elena Udrea. continuă pe Antena3

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft

Vezi video in articol. Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost retinuta, aseara, de procurorii DNA in dosarul Microsoft, urmand ca astazi sa se judece propunerea de inlocuire a masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva in dosarul Microsoft. Elena Udrea a parasit in catuse sediul DNA. Poti sa-i pui catuse Elenei Udrea, dar nu poti pune catuse adevarului, a comentat aceasta. Cand a ajuns la arest, Elena Udrea nu mai avea catusele la maini.

Elena Udrea, pe Facebook: Am incredere ca, in urma apelului, masura arestului preventiv va fi ridicata

Elena Udrea a transmis un mesaj pe Facebook, dupa decizia ICCJ de miercuri seara, cand s-a dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile, prin care spune ca are incredere ca, in urma apelului, aceasta masura va fi ridicata, probabil, luni.

Elena Udrea si-a sustinut nevinovatia in fata instantei. Urmeaza pledoariile avocatilor si punctul de vedere al DNA

Elena Udrea a dat declaratii miercuri in fata instantei. Timp de o ora fostul lider PMP si-a sustinut nevinovatia in fata instantei de judecata, informeaza B1 TV. Ulterior sedinta a fost intrerupt.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei

Elena Udrea a fost vizitata, vineri dimineata, in arestul central al Politiei Capitalei, de mama sa. Mama Elenei Udrea a venit cu un pachet cu alimente si apa. Fostul ministru a primit, miercuri, mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Microsoft, in care este acuzata de trafic de influenta. Avocatii Elenei Udrea au contestat decizia de arestare preventiva, contestatia urmand sa se judece in instanta luni.

Elena Udrea afla marti daca va fi eliberata sau va ramane in spatele gratiilor

Elena Udrea afla marti daca va fi cercetata in continuare in arest sau va fi eliberata. Asta dupa ce Curtea Suprema a stabilit sa ia in discutie saptamana viitoare contestatia acesteia impotriva deciziei prin care a fost trimisa in spatele gratiilor.

Elena Udrea afla marti daca va fi eliberata sau va ramane in spatele gratiilor. Deputatul vrea sa renoveze celula in care este inchisa

Elena Udrea afla marti daca va fi cercetata in continuare in arest sau va fi eliberata. Asta dupa ce Curtea Suprema a stabilit sa ia in discutie saptamana viitoare contestatia acesteia impotriva deciziei prin care a fost trimisa in spatele gratiilor.

Referat DNA: Traseul mitei incasate de Elena Udrea. PDL, printre beneficiarii banilor murdari

Elena Udrea ar fi primit 500. 000 de euro, in mai multe transe, pentru rezolvarea problemelor din justitie ale companiei Fujitsu Siemens Computers. Asta sustin procurorii in referatul prin care au cerut arestarea preventiva a acesteia. Elena Udrea a fost retinuta pentru trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii de avere, in dosarul Microsoft.

Procurori: Elena Udrea primea mita in transe si o impartea cu membri ai Guvernului. Banii murdari au ajuns si in conturile PDL

Elena Udrea ar fi primit 500. 000 de euro, in mai multe transe, pentru rezolvarea problemelor din justitie ale companiei Fujitsu Siemens Computers. Asa sustin procurorii in referatul prin care au cerut arestarea preventiva a acesteia. Elena Udrea a fost retinuta pentru trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii de avere, in dosarul Microsoft.

Ce se va intampla azi cu Elena Udrea. CLARIFICAREA facuta de procurori. Procesul va incepe la ora 14:00

UPDATE:Elena Udrea va fi dusa la inalta Curte, iar procurorii cer arestarea ei preventiva pentru 31 de zile. Procesul incepe la ora 14:00UPDATE: Elena Udrea si-a petrecut noaptea in arestul Politiei.

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost retinuta, in aceasta seara, de procurorii DNA in dosarul Microsoft. Elena Udrea va fi dusa in arestul Politiei Capitalei, urmand ca miercuri sa fie prezentata judecatorilor de la instanta suprema cu propunere de inlocuire a masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva in dosarul Microsoft.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )