Libnet.ro
UNICEF

05:00

Referat DNA: Traseul mitei incasate de Elena Udrea. PDL, printre beneficiarii banilor murdari

Adevărul Adevărul,
Referat DNA: Traseul mitei incasate de Elena Udrea. PDL, printre beneficiarii banilor murdari

Elena Udrea ar fi primit 500. 000 de euro, in mai multe transe, pentru rezolvarea problemelor din justitie ale companiei Fujitsu Siemens Computers. Asta sustin procurorii in referatul prin care au cerut arestarea preventiva a acesteia. Elena Udrea a fost retinuta pentru trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii de avere, in dosarul Microsoft. continuă pe Adevărul

Referat arestare Elena Udrea: PDL, printre beneficiarii mitei din dosarul Microsoft

Elena Udrea a intermediat mita de 9 milioane de euro pe care fostul ei sot, omul de afaceri Dorin Cocos, le-a cerut-o lui Claudiu Florica si Dinu Pescariu. Cocos se angaja ca firmele sustinute de Claudiu Florica sa incheie contractul de licentiere Microsoft cu Ministerul Comunicatiilor, conform referatului procurorilor DNA.

Referat arestare Elena Udrea: PDL, printre beneficiarii mitei din dosarul Microsoft

Elena Udrea a intermediat mita de 9 milioane de euro pe care fostul ei sot, omul de afaceri Dorin Cocos, le-a cerut-o lui Claudiu Florica si Dinu Pescariu. Cocos se angaja ca firmele sustinute de Claudiu Florica sa incheie contractul de licentiere Microsoft cu Ministerul Comunicatiilor, conform referatului procurorilor DNA.

UPDATE Elena Udrea a ajuns la DNA: Voi face declaratii in dosarul Microsoft, la cererea avocatilor

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost citata marti dimineata la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a aprobat, luni noaptea, cererile de arestarea preventiva si de urmarire penala a deputatului in dosarele Gala Bute si Microsoft, in care este acuzata de fapte de coruptie. La ora 11. 00, Udrea s-a przentat la Sectia 2 de Politie Bucuresti, pentru controlul judiciar, iar la iesire le-a spus jurnalistilor: Ne vedem la ora 12. 00 la DNA. 57 Elena Udrea a ajuns la sediul DNA, unde a fost asaltata de reporteri. Fac declaratii la cererea avocatilor, aprobata de doamna procuror, voi da declaratii in dosarul Microsoft a spus ea.

UPDATE. ELENA UDREA a fost RETINUTA de DNA pentru 24 de ore

UPDATE: Elena Udrea a fost retinuta de DNA, in urma cu putin timp. Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore. Este vorba despre dosarul disjuns, Microsoft, si este vorba de retinere pentru 24 de.

UPDATE: Elena Udrea poate fi ARESTATA. Toate cererile DNA, aprobate de Parlament

Camrea deputatilor a avizat, luni seara, toate cele sase cereri ale DNA, in cazul deputatei Elena Udrea.

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost retinuta, in aceasta seara, de procurorii DNA in dosarul Microsoft. Elena Udrea va fi dusa in arestul Politiei Capitalei, urmand ca miercuri sa fie prezentata judecatorilor de la instanta suprema cu propunere de inlocuire a masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva in dosarul Microsoft.

Referat DNA: Tudor Breazu ar fi platit din mita organizarea zilei de nastere a Elenei Udrea si excursii pentru fostul ministru si Ana Maria Topoliceanu

Tudor Breazu ar fi intermediat primirea unei mite de aproximativ 300. 000 de lei de catre Elena Udrea, din care ar fi platit pentru organizarea zilei ei de nastere la Predeal, dar si excursii pentru ea si Ana Maria Topoliceanu. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) arata, in referatul privind propunerea de arestare preventiva a lui Tudor Breazu, in dosarul Gala Bute, obtinut de Mediafax, ca firmele care executau lucrari finantate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului condus de Elena Udrea depindeau de bunavointa persoanelor cu functii de conducere din institutie pentru a evita intrarea in incapacitate de plata din cauza intarzierii decontarilor.

Referat DNA: Breazu a platit din mita ziua de nastere a Elenei Udrea

Tudor Breazu ar fi intermediat primirea unei mite de aproximativ 300. 000 de lei de catre Elena Udrea, din care ar fi platit pentru organizarea zilei ei de nastere la Predeal, dar si excursii pentru ea si Ana Maria Topoliceanu, potrivit DNA, informeaza Mediafax.

Referat DNA: Udrea si Cocos au disimulat mita prin instrainarea si achizitionarea mai multor imobile

Elena Udrea si fostul ei sot, Dorin Cocos, au disimulat mita pe care au primit-o pentru atribuirea contractului de licentiere Microsoft, prin instrainarea si achizitionarea mai multor imobile. Eu au incercat.

Referat DNA. Fosta sefa CNI, fotografiata cu UDREA si BICA in excursie la Paris, a facut denunt. Excursia a fost platita din mita

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI), Ana Maria Topoliceanu, a facut denunturi in dosarul Gala Bute, inclusiv impotriva Elenei Udrea. Topoliceanu a fost fotografiata impreuna cu Udrea si Bica la Paris. Banii pentru excursie proveneau din mita, potrivit DNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )