Libnet.ro
UNICEF

21:30

Referat DNA: Tudor Breazu ar fi platit din mita organizarea zilei de nastere a Elenei Udrea si excursii pentru fostul ministru si Ana Maria Topoliceanu

Hotnews Hotnews,
 Referat DNA: Tudor Breazu ar fi platit din mita organizarea zilei de nastere a Elenei Udrea si excursii pentru fostul ministru si Ana Maria Topoliceanu

Tudor Breazu ar fi intermediat primirea unei mite de aproximativ 300. 000 de lei de catre Elena Udrea, din care ar fi platit pentru organizarea zilei ei de nastere la Predeal, dar si excursii pentru ea si Ana Maria Topoliceanu. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) arata, in referatul privind propunerea de arestare preventiva a lui Tudor Breazu, in dosarul Gala Bute, obtinut de Mediafax, ca firmele care executau lucrari finantate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului condus de Elena Udrea depindeau de bunavointa persoanelor cu functii de conducere din institutie pentru a evita intrarea in incapacitate de plata din cauza intarzierii decontarilor. continuă pe Hotnews

Tudor Breazu ar fi platit din mita organizarea zilei de nastere a Elenei Udrea si excursii

Tudor Breazu ar fi intermediat primirea unei mite de aproximativ 300. 000 de lei de catre Elena Udrea, din care ar fi platit pentru organizarea zilei ei de nastere la Predeal, dar si excursii pentru ea si Ana Maria Topoliceanu, potrivit DNA.

Referat DNA: Breazu a platit din mita ziua de nastere a Elenei Udrea

Tudor Breazu ar fi intermediat primirea unei mite de aproximativ 300. 000 de lei de catre Elena Udrea, din care ar fi platit pentru organizarea zilei ei de nastere la Predeal, dar si excursii pentru ea si Ana Maria Topoliceanu, potrivit DNA, informeaza Mediafax.

Breazu a platit din mita ziua de nastere a Elenei Udrea

Tudor Breazu ar fi intermediat primirea unei mite de aproximativ 300. 000 de lei de catre Elena Udrea, din care ar fi platit pentru organizarea zilei ei de nastere la Predeal, dar si excursii pentru ea si Ana Maria Topoliceanu, potrivit DNA, informeaza Mediafax.

Administratorul mosiei de la Nana recunoaste MITA: Organizarea zilei de nastere la Predeal a Elenei Udrea, decontata din banii de spaga

Tudor Breazu ar fi intermediat primirea unei mite de aproximativ 300. 000 de lei de catre Elena Udrea, din care ar fi platit pentru organizarea zilei ei de nastere la Predeal, dar si excursii pentru ea si Ana Maria.

Udrea, zi de nastere la Predeal pe bani din mita, achitata de administratorul de la Nana

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, ar fi intermediat primirea unei mite de circa 300. 000 de lei de catre Elena Udrea. Din aceasta suma, el ar fi platit pentru organizarea zilei ei de nastere la Predeal, dar si excursii.

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, retinut de DNA

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, a fost retinut, sambata, de procurorii DNA, care il acuza de complicitate la luare de mita in dosarul Gala Bute, suma vizata fiind de 50. 000 de euro, au declarat surse.

Referatul DNA in Gala Bute: Din declaratia Anei Maria Topoliceanu rezulta ca sumele primite ajungeau in patrimoniul Elenei Udrea

Potrivit procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, Elena Udrea ar fi primit mita prin intermediari. Unul dintre acestia este Tudor Breazu, cel care a intermediat o mita de 300. 000 de lei catre Elena Udrea din.

Tudor Breazu, arestat preventiv in dosarul Gala Bute

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a intermediat o mita de 50. 000 de euro pentru fostul ministru, relateaza Mediafax. Decizia luata duminica de.

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat preventiv

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a intermediat o mita de 50. 000 de euro pentru fostul ministru, in dosarul Gala Bute, transmite Mediafax.

Referat DNA. Fosta sefa CNI, fotografiata cu UDREA si BICA in excursie la Paris, a facut denunt. Excursia a fost platita din mita

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI), Ana Maria Topoliceanu, a facut denunturi in dosarul Gala Bute, inclusiv impotriva Elenei Udrea. Topoliceanu a fost fotografiata impreuna cu Udrea si Bica la Paris. Banii pentru excursie proveneau din mita, potrivit DNA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )