Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cand vor fi reorganizate alegerile locale in Deveselu, localitatea unde oamenii au votat un candidat mort

B1 B1,
Cand vor fi reorganizate alegerile locale in Deveselu, localitatea unde oamenii au votat un candidat mort

Dupa aflarea rezultatelor finale obtinute la alegerile locale, autoritatile au decis cain Deveselu, localitatea unde oamenii au votat un candidat mort, se vor organiza alegeri partiale. Pana atunci,. continuă pe B1

Un roman a parcurs 10.000 de kilometri pentru a vota la alegerile locale din localitatea natala. Ce a spus cand a ajuns acasa

Silviu Hanuseac, un sucevean in varsta de 35 de ani, a venit acasa din Statele Unite ale Americii pentru a vota viitorul primar si viitoarea echipa de consilieri locali pentru urmatorii patru ani de zile, in comuna Mitocu Dragomirnei. Acesta a fost asteptat ca un erou de mai multi localnici la intrarea in comuna.

Surprize si dezamagiri la alegerile locale: Unde au fost inregistrate cele mai dramatice rasturnari de situatie

Alegerile locale din acest an vor ramane in istorie prin surprizele si rasturnarile de situatie pe care le-au creat imediat dupa aflarea rezultatelor. Personaje grele din politica romaneasca, precum baronul.

Reactia uluitoare a Gabrielei Firea cand a vazut rezultatul votului pentru alegerile locale. Ce a declarat

Daca la primele ore ale diminetii, atunci cand si-a exprimat si optiunea de vot, Gabriela Firea era increzatoare in fortele sale, in aceasta seara, dupa publicarea rezultatelor exit-poll, edilul inca in functie a prezentat cartea candidatului care inca mai asteapta rezultatele oficiale. Firea a preferat sa se retraga in biroul ei si sa nu le .

ANALIZA Cine a castigat, de fapt, alegerile locale

Toate cele trei mari partide - PSD, PNL si USR PLUS - si-au revendicat victoria la alegerile locale. De fapt, au decupat doar bucata de adevar convenabila. Cum stau lucrurile in realitate? Adevarul pune rezultatele scrutinului in context: de unde au plecat partidele si incotro se indreapta politic, matematic si emotional.

Klaus Iohannis: Alegerile locale, o victorie pentru democratie si pentru Dreapta din Romania. PNL, la cea mai buna performanta electorala din ultimii 30 de ani. PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut luni o prima declaratie de presa dupa alegerile locale din 2020. Seful statului este de parere ca scrutinul a conturat o noua realitate politica, cea in.

infrangere catastrofala pentru PSD Cluj, coordonat de Vasile Dincu la alegerile locale: Cu 5% din voturi social-democratii nu vor avea niciun mandat de consilier local

PSD a suferit o infrangere catastrofala la alegerile locale din Cluj, judet in care social-democratii au fost coordonat de Vasile Dancu, proaspat propulsat in functie de presedinte al Consiliului National al.

Alegerile locale din 27 septembrie 2020 vor oferi surprize, in special la Bucuresti

A cazut cortina peste campania electorala pentru alegerile locale de duminica, 27 septembrie 2020. Aceasta campanie va ramane una de referinta in istoria politicii romanesti si nu numai pentru argumentul pe care il auzim si il vedem vehiculat pretutindeni in mass-media si anume acela al desfasurarii in conditii de pandemie.

Ion Iliescu nu a votat la alegerile locale. Motivul invocat: Pandemia de coronavirus

Ion Iliescu nu a votat la alegerile locale, motivul invocat de reprezentantii SPP fiind pandemia de coronavirus. Fostul presedinte nu a solicitat nici urna mobila. Nu este insa pentru prima oara cand acesta nu participa la procesul electoral, el fiind absent si de la ultimele alegeri europarlamentare care au avut loc anul trecut.

Ce se intampla cu romanii din Ungaria! Autoritatile au facut anuntul acum, cu o zi inainte de alegerile locale 2020

In tara vecina, Ungaria, exista romani cu dubla cetatenie cu drept de vot la alegerile locale de anul acesta. Pana acum romanii care se intorceau in Ungaria erau obligati sa intre in carantina. Pentru ziua de maine, spun autoritatile maghiare, romanii nu vor avea restrictii. Alegerile locale 2020: fara nicio restrictie pentru cetatenii romani sau .

VIDEOUn roman a venit special din America pentru a vota duminica la alegerile locale din Mitocu Dragomirnei

Silviu Hanuseac are 35 de ani, lucreaza in SUA si vineri, 25 septembrie, a venit, acasa, in comuna Mitocu Dragomirnei, judetul Suceava, ca sa voteze la alegerile locale de duminica, 27 septembrie. intampinat ca un erou la intrarea in comuna, tanarul a lacrimat cand a inceput sa vorbeasca despre neajunsurile localitatii in care a crescut.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )