Libnet.ro
UNICEF

00:08

Un candidat la sefia PNL a fost invalidat. Cine ramane in cursa

Adevărul Adevărul,
Un candidat la sefia PNL a fost invalidat. Cine ramane in cursa

Comisia de organizare a congresului PNL a invalidat luni candidatura lui Viorel Catarama la sefia partidului deoarece motiunea acestuia nu a primit spijinul a cel putin zece organizatii, asa cum prevede statutul formatiunii. in cursa pentru presedintia PNL au ramas Ludovic Orban si Cristian Busoi. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL: Am fost o voce extrem de critica. Nu voi face niciun blat cu cooperativa vechililor rosii

Ludovic Orban a declarat, duminica, in cadrul emisiunii X-Press, ca PNL s-a confruntat cu multe probleme care i-au stirbit credibilitatea fata de electorat.

Cristian Busoi, candidat la sefia PNL: Obiectvul nostru principal este invingerea guvernarii de stanga

Cristian Busoi, candidat pentru sefia PNL, a prezentat, in cadrul emisiunii X-Press, strategia sa pentru a schimba PNL, astfel incat sa Obiectvul nostru principal este invingerea guvernarii de stanga.

Orban si Busoi, singurii candidati in cursa pentru sefia PNL. Viorel Catarama, eliminat, dupa ce nu a strans numarul de semnaturi necesare

Comisia de Organizare a Congresului PNL a decis, luni, in urma unor evaluari, ca, in cursa pentru sefia PNL au ramas doar candidatii Cristian Busoi si Ludovic Orban.

Viorel Catarama, eliminat din competitia pentru sefia PNL. Conducerea PNL, disputata intre Orban si Busoi

Viorel Catarama si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al PNL, insa nu va putea candida la Congresul de sambata, potrivit deciziei comisiei de organizare. Motivul fiind faptul ca.

Viorel Catarama nu poate candida la sefia PNL - nu a strans semnaturi de la cel putin 10 filiale

Viorel Catarama, prim-vicepresedintele PNL Sector 2, care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al PNL, nu va putea candida la Congresul de sambata, a decis comisia de organizare. Motivul este ca motiunea depusa de el - Politica nationala - Calea liberala. Restart - nu a strans sustinerea a 10 filiale asa cum prevede regulamentul, sustinere care nu trebuie sa fie exclusiva. Astfel, sambata, se vor confrunta pentru sefia partidului Ludovic Orban si Cristian Busoi.

Creierul din spatele jocului bolnav Balena Albastra a fost arestat! Cine este cea mai recenta victima a sa

Barbatul suspectat ca ar fi creierul din spatele jocului bolnav Balena Albastra, responsabil pentru cel putin 31 de morti, a fost arestat de politie, scrie Mirror. Postasul Ilya Sidorov, in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )