Libnet.ro
UNICEF

21:30

Candidatii pentru sefia AEP, validati in Parlament

Antena3 Antena3,
Candidatii pentru sefia AEP, validati in Parlament

Comisiile juridice reunite din Camera Deputatilor si Senat au validat, marti, in unanimitate, dosarele celor doi candidati propusi pentru sefia Autoritatii Electorale Permanente - Florin Mituletu-Buica,. continuă pe Antena3

PARLAMENT - COMISIILE JURIDICE: Florin Mituletu-Buica si Marian Muhulet, validati pentru sefia AEP

Comisiile juridice reunite din Camera Deputatilor si Senat au validat, astazi, in unanimitate, dosarele celor doi candidati propusi pentru sefia Autoritatii Electorale Permanente.

Mircea Draghici a renuntat la nominalizarea pentru sefia AEP

Trezorierul PSD, Mircea Draghici, a reuntat la nominalizarea pentru conducerea AEP, a anuntat astazi liderul PSD, Liviu Dragnea.

PSD nu-l mai mai sustine pe Mircea Draghici pentru sefia AEP. Care este noua propunere

Social democratii au decis luni, in sedinta BPN sa retraga nominalizarea lui Mircea Draghici pentru functia de presedinte al AEP. in compensatie Draghici va fi numit seful campaniei electorale la europarlamentare.

PNL CATRE PSD: Solicitam retragerea candidaturii lui Draghici pentru sefia AEP

Liberalii solicita PSD retragerea propunerii lui Mircea Draghici pentru functia de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP), declara prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, care spune ca aceasta propunere reprezinta furt cu premeditare, pentru ca PSD urmareste sa fure alegerile si sa deturneze banii acestei institutii.

Opozitia il sustine pe Marian Muhulet pentru sefia AEP

Opozitia a convenit sa il sustina pentru functia de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente pe Marian Muhulet, in prezent vicepresedinte al institutiei.

PSD a decis: il sustine pe Constantin - Florin Mituletu-Buica pentru sefia AEP. De se se va ocupa Mircea Draghici, propus pana acum pentru acest post(VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat luni ca Mircea Draghici a acceptat sa renunte la nominalizarea pentru sefia Autoritatii Electorale Permanente AEP), acesta urmand sa se ocupe de campaniile electorale ale PSD din.

Opozitia, un nou semn de unitate: PNL, USR si PMP vor sustine un candidat comun pentru sefia AEP

PNL, PMP si USR s-au unit in propunerea lui Marian Muhulet la sefia Autoritatii Electorale Permanente AEP), actualul vicepresedinte al institutiei, numit in functie in 2016 de catre presedintele Klaus Iohannis.

PSD nu-l mai numeste pe Mircea Draghici la sefia AEP. Cine e noua propunere

Trezorierul PSD Mircea Draghici a reuntat la nominalizarea pentru conducerea AEP, a anuntat luni liderul PSD Liviu Dragnea.

IN PARLAMENTUL EUROPEAN: Candidatii pentru postul de procuror-sef european, audiati maine

Candidatii pentru primul post de procuror-sef european pentru infractiuni impotriva bugetului Uniunii Europene vor fi audiati, maine, la Bruxelles.

PNL l-a propus pe Marian Muhulet la sefia AEP. PMP si USR sustin demersul liberalilor

PNL, PMP si USR au decis sa-l sustina la sefia Autoritatii Electorale Permanente AEP) pe Marian Muhulet, vicepresedinte al institutiei. Am reusit sa obtin sprijinul pentru un candidat comun al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )