Libnet.ro
UNICEF

05:00

Candidatul PNTCD si-a lansat candidatura pentru Primaria Capitalei

România Liberă România Liberă,
Candidatul PNTCD si-a lansat candidatura pentru Primaria Capitalei

In seara zilei de 26. 2016, in jurul orei 23:45, doamna ambasador Iulia Gorea Costin, candidatul PNTCD la functia de primar general al Municipiului Bucuresti, a depus la Biroul Electoral Municipal dosarul celor peste 20. 000 de semnaturi colectate de la Bucuresteni. continuă pe România Liberă

Adrian Severin si Daniel Barbu si-au depus candidatura pentru Primaria Capitalei inainte cu doar cateva ore de termenul limita

Daniel Barbu, senatorul ALDE si Adrian Severin PSD), fost europarlamentar, si-au depus candidatura pentru Primaria Capitalei inainte cu doar cateva ore inainte de termenul limita. Adrian.

Cristian Popescu Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sectorului 4

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si-a depus sambata, cu 5. 600 de semnaturi, candidatura pentru Primaria Sectorului 4, din partea Partidului Puterii Umaniste, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din Sectorul 4, conform Mediafax.

Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat duminica purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din sectorul 4, citat de Mediafax.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat astazi purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din sectorul 4, citat de Mediafax.

Declaratie ambigua a lui Marian Vanghelie, dupa ce si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5: Am inceput cu invatamantul si voi continua cu invatamantul ca cred ca trebuie sa fie o prioritate pentru Romania invatamantul (VIDEO)

Marian Vanghelie s-a lansat oficial in cursa pentru Primaria Sectorului 5, acesta inregistrandu-si candidatura la Biroul Electoral cu cateva ore inainte de termenul limita. El a fost.

Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sector 4: Fostul edil a strans 5600 de semnaturi (VIDEO)

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si-a depus pentru a doua oara candidatura in cursa pentru Primaria aceluiasi sector, prezentandu-se la Biroul Electoral Central cu aproximativ.

Robert Turcescu si-a depus candidatura pentru Primaria Capitalei: Noi, PMP, dam tonul la schimbare (VIDEO)

Robert Turcescu si-a depus oficial candidatura pentru functia de Primar General al Capitalei, el fiind sustinut de Partidul Miscarea Populara, formatiune condusa de Traian Basescu. Un program scris.

Deputatul Mihai Sturzu si-a depus candidatura pentru Primaria Brasov

Deputatul Mihai Sturzu si-a depus luni, la Biroul Electoral Municipal Brasov, candidatura ca independent la functia de primar al Brasovului, informeaza Agerpres.

Interviu cu Iulia Gorea Costin, candidatul PNTCD la Primaria Capitalei: Mi-ar placea ca Bucurestiul sa fie mai verde

PNTCD revine pe prima scena a politicii romanesti cu un candidat pentru Primaria Bucurestiului care are un CV impresionant. Iulia Gorea Costin a indeplinit functii importante la nivel international, dar are experienta si alaturi de comunitate, fiind primar in doua legislaturi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )