Libnet.ro
UNICEF

19:00

Candu Energy vrea sa livreze reactoarele 3 si 4 la Cernavoda, in colaborare cu China

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Candu Energy vrea sa livreze reactoarele 3 si 4 la Cernavoda, in colaborare cu China

Compania canadiana Candu Energy, producatorul celor doua reactoare nucleare de la Cernavoda, a anuntat ca este pregatita sa livreze doua noi unitati in Romania, dupa ce Nuclearelectrica SNN) si China General Nuclear Power Group au semnat o scrisoare. continuă pe Wall-Street Ro

Canadienii de la Candu spun ca sunt pregatiti sa livreze reactoarele 3 si 4 la Cernavoda, in colaborare cu China

Compania canadiana Candu Energy, producatorul celor doua reactoare nucleare de la Cernavoda, a anuntat ca este pregatita sa livreze doua noi unitati in Romania, dupa ce Nuclearelectrica si China General Nuclear Power Group au semnat o scrisoare de intentie in acest sens. Candu Energy saluta semnarea scrisorii intre Nuclearelectrica si China General Nuclear Power, pentru investitii si dezvoltarea a doua noi reactoare nucleare la Cernavoda.

Canadienii vor sa livreze reactoarele 3 si 4 Cernavoda alaturi de chinezi

Compania canadiana Candu Energy, producatorul celor doua reactoare nucleare de la Cernavoda, a anuntat ca este pregatita sa livreze doua noi unitati in Romania, dupa ce Nuclearelectrica SNN) si China General Nuclear Power Group au semnat o scrisoare.

Grupul canadian Candu Energy saluta scrisoarea de intentie Romania-China privind investitia in reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda

Grupul canadian Candu Energy se arata bucuros ca o scrisoare de intentie pentru investitii in constructia a doua noi reactoare la centrala nucleara de la Cernavoda a fost semnata intre companiile romana si chineza Societatea Nationala Nuclearelectrica SNN) si China General Nuclear Power Group CGN), potrivit The Sacramento Bee, care difuzeaza un comunicat al companiei.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )