Libnet.ro
UNICEF

10:00

Canicula si instabilitate atmosferica accentuata, de vineri, la pranz, pana sambata noaptea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Canicula si instabilitate atmosferica accentuata, de vineri, la pranz, pana sambata noaptea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o informare de canicula si instabilitate atmosferica accentuata, valabila de vineri, la pranz, pana sambata noaptea, temperaturile urmand sa atinga chiar si 38 de grade Celsius. continuă pe Wall-Street Ro

Informare meteo de canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica accentuata, pana sambata la ora 23, pentru cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi o informare de canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica accentuata, valabila intre 17 iunie, ora 12 si 18 iunie, ora 23. Potrivit ANM,.

Vara isi intra in drepturi. ANM a emis o informare de canicula. in sudul tarii vor fi si peste 50 de grade la soare

Vineri si sambata va fi in vigoare o informare de canicula si instabilitate atmosferica accentuata. Sunt anuntate temperaturi maxime de pana la 38 de grade, iar indicele de disconfort termic va depasi pragul critic de 80 de unitati.

Meteorologii au emis o atentionare de canicula

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o informare meteo de disconfort termic, canicula, dar si instabilitate atmosferica accentuata, valabila incepand de vineri de la.

VREMEA: Noua avertizare meteo de vreme rea, valabila pana marti seara

De luni la pranz pana marti seara, la ora 21. 00, intreaga tara se afla sub cod de instabilitate atmosferica accentuata si ploi puternice, avertizeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Astfel, .

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2239 seconds )